Zo tover je de badkamer om tot je eigen spa experience

Een dagje spa is ultiem relaxen. Hoe fijn is het dan als je de badkamer thuis kunt omtoveren tot een mini wellness! Lekker bijkomen in de sauna, genieten in een bad met etherische olie of zonnen en douchen tegelijk onder de sunshower. Met deze technische hoogstandjes wordt jouw badkamer één en al ontspanning.

Je eigen spa in de badkamer

De badkamer is al lang geen wasruimte meer, puur voor praktische doeleinden. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange werkdag of na een drukke dag met de kids. Een lekkere bodyscrub, een maskertje op je gezicht en wat welverdiende me-time. Even genieten en verder helemaal niets. En hoe kom je nou beter tot rust dan in je eigen mini resort? Met deze 6 tips creëer je thuis je eigen spa experience.

Etherische oliën en geurkaarsjes

Tover je badkamer om tot spa met geurkaarsjes

Het eerste waar je een spa bij binnenkomst aan herkent zijn alle lekkere geurtjes die je tegemoet komen. Trakteer je neus op verfrissende hamamolie met een mentholgeurtje of kom helemaal tot rust met de zoete geuren van etherische sinaasappelolie. Je kunt ook geurkaarsjes gebruiken voor de betere luchtjes, dit geeft je badkamer meteen een echte spa-sfeer.

Groen in de badkamer

Planten in de badkamer

Ook planten zijn goede accessoires voor een wellness-gevoel. Groen in de badkamer zorgt voor een natuurlijke, tropische look & feel. De doucheruimte is over het algemeen vrij vochtig, houd hier rekening mee bij de keuze voor de planten. Je kunt natuurlijk ook voor mooie kunstplanten kiezen.

Een rond bad

Een rond bad

Een bad is op zich al een verwennerij, maar een rond bad maakt je eigen thuisspa helemaal af. Badkamers met een rond bad stralen luxe uit. Je plaatst hem – logischerwijs – niet in een hoek, maar als eyecatcher middenin de badkamer. Voordeel van een rond bad is dat je er met veel mensen in kunt zitten, mits jullie je benen een beetje intrekken natuurlijk!

Een inloopdouche

Inloopdouche

Een inloopdouche is niet alleen een de luxe van een douche die gelijk loopt met de badkamervloer, maar ook een levensloopbestendige oplossing. Met andere woorden: je kunt er tot je 100ste zelfstandig in douchen. En het ontbreken van een drempel maakt hem extra veilig. Een mooie uitstraling en een praktische oplossing.

Een whirlpool

Een whirlpool in je badkamer thuis

Ook typisch wellness sanitair mag niet ontbreken in je thuisspa. In een whirlpool kun je alle stress even helemaal van je af bubbelen. Ze zijn er in verschillende formaten, zelfs voor de allerkleinste badkamers. Whirlpools worden ook vaak in de tuin geplaatst. Deze zijn makkelijker te plaatsen en bovendien kun je op die manier genieten van een warm bad in de frisse buitenlucht.

Een sunshower

Een sunshower

Zonnen onder de douche. Kun je je iets beters voorstellen? Een sunshower geeft een gezonde dosis UV-licht – voor de nodige vitamine D, een energieboost en een lekker kleurtje. Als je nou ook nog squads onder de douche doet dan ben je in één keer klaar met je work-out, je wasbeurt en je dagelijkse dosis zon. Lekker efficiënt! Bij Grando shop je complete badkamers met de luxe van een sunshower, whirlpool, inloopdouche of één van de andere sanitairproducten.