Zo style je een betontafel in je interieur

Ben je verhuisd of is je woonkamer toe aan een make-over? Het inrichten van je huis kan een behoorlijke klus zijn, een paar kleine ideeën kunnen een groot verschil maken. Een betontafel bijvoorbeeld. Helemaal van nu en leuk in elke woonstijl! Een centraal middelpunt in huis waar je aan kunt eten, leven en werken. Wat zijn de voordelen van een betontafel? Welke soorten zijn er? En hoe maak je er een echte eyecatcher van?

Een robuuste betontafel

Een betontafel verdient een prominente plek in huis. De stoere tafels, met betonnen tafelblad, hebben een luxe uitstraling en zijn een stijlvolle toevoeging aan in elke woon- of eetkamer. Door de betontafel te combineren met leren stoelen creëer je een industriële uitstraling. Een woonstijl die in 2020 niet meer weg te denken is.. De sobere en vaak duurzame inrichting is helemaal van deze tijd! Combineer de betontafel met natuurlijke materialen, om hem zo goed mogelijk uit te laten komen.

Betontafels onderhouden

Betontafels zijn niet alleen ontzettend mooi, ze zijn ook nog heel eenvoudig in onderhoud. Om de tafel in goede staat te houden, houd je ze schoon met een zachte droge doek. Gebruik hierbij geen zeep of bijtende middelen! Betontafels zijn afgewerkt met een beschermlaag, deze moet van tijd tot tijd vernieuwd worden: zo’n drie keer per jaar.

Een bijpassend onderstel

Om de betontafel zo goed mogelijk met je interieur te laten matchen, kun je de keuze maken voor een passende tafelpoot. Zo staat een houten onderstel prachtig bij een landelijke inrichting met veel natuurlijke kleuren. Een stalen onderstel daarentegen, matcht weer ontzettend goed in een industrieel interieur. Dit zijn slechts twee voorbeelden, want bij de keuze van een onderstel kun je eigenlijk nauwelijks iets verkeerd doen. Dankzij het mooie betonnen tafelblad passen de tafels bij ieder interieur. Het onderstel is net even de juiste finishing touch.

Foto: Reinaldo Kevin