Woonwinkelen met Pasen – 3 tips om het leuk te maken voor hem

De lente staat weer voor de deur. En dat betekent een heerlijk voorjaarszonnetje in je gezicht, lekker veel vrije dagen en met het hele gezin woonwinkelen op Tweede Paasdag. Gezellig! Toch? Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de mannen een dagje woonboulevard als een kwelling ervaart. 3 tips om het voor hem ook leuk te maken!

Te druk en te chaotisch

Dat mannen niet van shoppen houden komt voor velen niet als verrassing, maar in de woonboulevard dachten de dames een goede compromis te hebben gevonden. De inrichting, lekker praktisch. Best mannelijk toch? Nou we hebben nieuws voor je: they hate it! Mannen blijken de meubelboulevard op Tweede Paasdag vooral als té druk, té chaotisch en té veel gesleep met de kinderen te ervaren.

Woonwinkelen met Pasen – 3 tips

Ergens hebben ze wel gelijk, maar dat gaan we natuurlijk niet toegeven! Daarom 3 praktische tips om het dagje woonwinkelen te veraangenamen voor de heren des huizes.

1. Doe vooronderzoek

Vooronderzoek voor woonwinkelen met pasen

Bedenk je in de weken voor Pasen al wat je nodig hebt en noteer dit. Voor kleine aankopen, zoals accessoires, kun je het bij noteren houden. Voor grote aankopen kun je alvast vooronderzoek doen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe bank? Mijn trucje is om eerst een merk te selecteren en vervolgens online het aanbod te bekijken. Zo kun je je online al oriënteren op de collectie banken van jouw favoriete winkel. Het scheelt een hoop tijd als jullie op Tweede Paasdag in de winkel zo de bank van jullie keuze kunnen bestellen!

2. Skip de prullaria!

woonwinkelen met pasen leuk maken voor mannen

Je hebt ook accessoires nodig? Bewaar die aankopen voor een andere dag. Als mannen ergens een hekel aan hebben, dan is het prullaria! Ga op een later moment gezellig met vriendinnen snuffelen naar snuisterijen. Doe je man dit niet aan. Het is trouwens ook niet aan te raden om de kids op zo’n moment mee nemen…al die breekbare potjes en vaasjes! Tip: er zijn ook hele leuke online prullaria shops!

3. Kinderen in het gareel

woonwinkelen met pasen - vermaak de kids!

Probeer niet alleen voor je man, maar ook voor de kinderen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit heeft zijn uitwerking op hun humeur en uiteindelijk ook op dat van jullie. Zorg ervoor dat je altijd een buggy bij je hebt, voor het geval dat. En vergeet ook zeker de lievelingsknuffels niet! En dient de mogelijkheid zich aan, gun ze dan een beetje speeltijd in de ballenbak terwijl jullie de nieuwe hoekbank uitzoeken. Op Tweede Paasdag hebben veel woonboulevard een speciaal kids programma met paaseieren, een springkussen, ballonnen en andere activiteiten. Kijk op Indebuurt.nl voor de leukste uitjes bij jou in de buurt!