Woondecoratie voor voorjaar 2021 + de beste adresjes

Klaar met de voorjaarsschoonmaak? Dan is het nu tijd om je huis lente-proof te restylen. Woondecoratie voor voorjaar 2021 in gezellige en frisse kleurtjes! Wat zijn de kleuren van lente/zomer 2021? Welke items mogen niet ontbreken? En waar scoor je de beste homedeco? We hebben het voor je op een rij gezet!

Woondecoratie voor voorjaar 2021

De lente staat in het teken van nieuwe plannen maken. Voor jezelf, maar ook voor in huis. Nu we veel tijd thuis doorbrengen, maken we het hier zo gezellig mogelijk. Corona heeft ook de duurzaamheidstrend een boost gegeven. We zien veel natuurlijke materialen in het interieur: bamboe bijvoorbeeld, riet en hout. En buiten halen we naar binnen. Dit betekent: groen, groener, groenst. Veel planten en accessoires in natuurlijke tinten. De woonaccessoires voor voorjaar 2021 hebben ook een flora & fauna-tintje: vazen en bloempotten in de vorm van een dier (aapjes, giraffen en neushoorns bijvoorbeeld), kussens met een dierenprint en wanddecoratie met een natuurlijk print. 

De kleuren van lente/zomer 2021

Okergeel, goud en pasteltinten zijn dé woonkleuren van dit voorjaar. “Wat goeeed!”, zou Martien Meiland zeggen! Met geel haal je de lente letterlijk in huis, goud maakt je woonkamer elegant en chique en qua pasteltinten kun je denken aan: pastelroze, pasteloranje en bruintinten. Lang leve ecovriendelijk wonen! Deze kleuren zien je overigens niet alleen terug in de homedeco maar ook in het behang, de muurverf en als trendy meubilair.

Leestip: Zo geef je de badkamer een 2021 upgrade!

Goud-als-2021-woonkleur

Waar scoor je woondecoratie voor voorjaar 2021?

Nu je weet met welke items je jouw woonkamer kunt opleuken, is de vraag alleen nog: waar scoor je deze trendy accessoires? Ikea is een makkelijke keuze, maar de kans dat je buurvrouw precies dezelfde potjes en kussentjes heeft gekocht is groot. Wij hebben een adresje gevonden waar je niet alleen de leukste deco kunt kopen, maar alles wat je maar kunt wensen in je woon- en slaapkamer: Haco.nu. Een woonwinkel die in de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot één van de grootste woonwinkels van Nederland. Je shopt er simpel en snel online en jouw bestelling wordt bij de voordeur afgeleverd door de snelle bezorgservice. Woonwinkelen maar!