Welk zwembad in de tuin? Tips & trends

Heb jij de zomer al in je bol? Nu het zonnetje zich weer voorzichtig laat zien, is het tijd om de tuin aan te pakken. En dat doen we dan ook massaal. Potten, planten, tuinsets en buitenverlichting gaan als warme broodjes over de (digitale) toonbank. Een item dat het vorig jaar zomer ook erg goed deed is de opblaasbare jacuzzi. Wil je ook een zwembad in de tuin? Wij hebben een paar opties voor je op een rij gezet.

Een frame zwembad in de tuin

Frame zwembaden zijn een graag geziene gast in de tuin. Waar we vroeger op warme dagen een klein opblaasbaar badje op het gazon hadden staan, willen we tegenwoordig volop genieten van een ‘echt’ zwembad in de tuin. Een bad van formaat, waar je met het hele gezin in kunt poedelen. Een frame zwembad – de naam zegt het al – leunt op een metalen frame. Er zijn verschillende vormen en maten: rond, rechthoekig en tot wel 4,5 meter breed. Intex zwembaden zijn de beste in hun soort. Ze hebben kindvriendelijke hoeken en kunnen gemakkelijk worden aangesloten op een pomp. Om deze kwaliteiten kracht bij te zetten, krijg je van de fabrikant een jaar garantie op je zwembad!

Een opblaasbare jacuzzi

Dé hit van 2020 was de opblaasbare jacuzzi. Hiermee creëer je in een handomdraai je eigen thuisspa in de tuin. Wie wil er nou niet lekker bubbelen op een zwoele zomeravond! En het voordeel van een jacuzzi is dat je deze ook met verwarming kunt kopen waardoor de het hele jaar kunt genieten van je bubbelbad, mits je hem goed afdekt en schoon houdt natuurlijk!

Best getetste opblaasbare jacuzzi in de tuin

Leestip: Een opblaasbare jacuzzi in de tuin – Top 5 best getest!

Een opblaasbaar zwembad in de tuin voor de kids

Heb je geen ruimte voor een zwembad van 4,5 meter? Of wil je niet dat je complete gazon wordt opgeslokt door het bad? Dan kun je ook nog steeds voor het good old opblaasbare kinderzwembad gaan. Het grootste voordeel hiervan is dat je hem snel opzet en dat hij ook zo weer leeg is aan het einde van de dag, zonder dat je complete tuin blank staat!

Een opblaasbaar zwembad in de tuin