Slaapkamersets: zo geef je de slaapkamer een 2020 look!

Steeds meer mensen kiezen voor een complete slaapkamerset in plaats van losse meubels. Wie wil nou niet zijn gehele slaapkamer een nieuwe look geven voor een aantrekkelijke prijs! Van landelijk tot industrieel, moderne en romantische slaapkamersets. Wat zijn de trends van 2020?

De comeback van slaapkamersets

Slaapkamersets zijn hip en kennen vele voordelen. Zo heb je meteen een complete restyling, ben je gegarandeerd van een strakke look & feel en ben je vaak ook goedkoper uit. In de jaren ‘80 waren we er dol op en nu maakt de slaapkamerset een comeback! Wat maakt hem zo populair? Welke slaapstijlen zijn er? En wat zijn de mogelijkheden?

De slaaptrends van 2020

Een complete slaapkamerset is alleen interessant als hij voldoet aan jouw wensen. Je moet niet alleen het bed geweldig vinden, maar ook de (nacht)kasten. Dé trend van 2020 is de industriële look: minimalistisch design en veel metaal. En ook de landelijke slaapstijl doet het nog steeds goed: wit, hout en een snufje romantiek. Slaapkamerexperts spelen hier handig op in en geven jou de mogelijkheid om die landelijk of industriële sfeer te creëren in een set. Zorg voor een prachtige sfeer met een kledingkast, tweepersoonsbed en nachtkastjes in dezelfde stijl!

Inspiratie

Wil je een make-over voor de slaapkamer, maar weet je nog niet precies welke kleur en stijl je mooi vindt? Laat je inspireren door deze drie sets. De kleuren zijn helemaal op jouw persoonlijke wensen aan te passen en ook het hout- en metaalwerk kun je in verschillende tinten bestellen. Tip: combineer een donkere vloer met lichte meubels en andersom!

3 tips voor je nieuwe slaapkamer

  • Kies je voor eenheid in je meubilair met een slaapkamerset? Gebruik accessoires om je interieur wat meer kleur te geven
  • Behang en muurverf zijn ook een goed optie om de perfecte mix van stijl & kleur te creëren. 
  • Verlichting geeft sfeer en maakt je slaapkamer helemaal af!