Scheurkalender Patty Brard – Gezellig op de wc met Patty B!

Patty Brard maakt het wel heel gezellig en intiem op de wc dit najaar. De presentatrice en mediapersoonlijkheid voegt een nieuw collectors item toe aan haar From PB with Love-lijn: een scheurkalender in de vorm van toiletpapier. Hierop heeft la Brard levenswijsheden verzameld en samengevat in 365 leuke quotes. De kalender is onderdeel van de najaarscollectie met het thema SNUGGLE. 

From PB with Love SNUGGLE collectie

SNUGGLE najaars collectie van From PB with Love

De nieuwe scheurkalender van Patty Brard is onderdeel van de From PB With Love najaarscollectie, met het thema SNUGGLE. Hierin vind je heerlijke items zoals plaids, pyjama’s, diverse cadeauartikelen en sloffen. Een perfecte aanvulling op de gelanceerde wooncollectie van afgelopen oktober! “Ik heb 365 grappige spreuken samengesteld en opgeleukt, die iedereen kunnen inspireren of aan het lachen kunnen maken. Of je kunt je kont ermee afvegen als ze niets toevoegen, alhoewel we dat niet hebben uitgeprobeerd dus dat is volledig op eigen risico!”, aldus Patty.

De nieuwe scheurkalender van Patty Brard kopen

Scheurkalender Patty Brard

Met een mooi gouden koord met hangertje gaat deze kalender de kleinste kamer van je huis zeker opvrolijken. SNUGGLE is vanaf zondag 6 november exclusief verkrijgbaar op Kruidvat.nl en ligt vanaf 8 november in de winkels. 

Leestip: 6 kadotips voor Kerst met de fam

Patty Brard over haar scheurkalender:

“Toen we gingen brainstormen voor de nieuwe productlijn wist ik het gelijk; ik wilde mijn eigen scheurkalender! Ik weet dat er al heel veel scheurkalenders zijn, maar allemaal met de bekende open deuren. Ze lijken enorm op elkaar en ik wil het nét even anders. En dat is gelukt, inhoudelijk maar ook qua vorm. Het is namelijk een scheurkalender in de vorm van een wc-rol geworden. Hoe leuk is dat! De meeste mensen lezen en gebruiken de kalender toch op het toilet, niet waar? 

Geniet ervan, wees lief voor elkaar en neem het leven niet altijd even serieus, want het kan nooit zo donker worden of er schijnt wel weer een lichtje aan het eind van de tunnel!”