Proefslapen op het Pillow You hoofdkussen van M line

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor onze slaapgewoontes. Ben jij een buik-, zij- of rugslaper? Beweeg je veel in bed? Heb je smalle of brede schouders? Last van nachtelijk zweten? Het zijn allemaal factoren die bepalend zijn bij het kiezen van het juiste kussen. Ik nam de proef op de som en ging een nachtje proefslapen voor een review over het Pillow You hoofdkussen van M line. Werken was nog nooit zo relaxed!

Welk slaaptype ben jij?

Slaapexperts onderscheiden drie verschillende slaaptypen: de rugslaper, zijslaper en de buikslaper. Je houding is bepalend bij het kiezen van de juiste ondersteuning. Je wervelkolom moet in een rechte lijn liggen tijdens het slapen. Als je hoofd ergonomisch ligt, nemen je nek en ruggenwervel een ontspannen houding aan. Buik- en rugslapers hebben daarom bijvoorbeeld een dunner kussen nodig dan iemand die ‘s nachts op zijn of haar zij ligt. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat op je rug de beste manier is om te slapen. Hierbij komen veruit de meeste spieren tot rust.

Welk slaaptype ben jij

Naast je houding spelen ook factoren als je lichaamsgewicht, je schouderbreedte, nachtelijke transpiratie en eventuele allergieën een rol bij het kiezen van het beste hoofdkussen. Een goed kussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Als je rekening houdt met de juiste pasvorm zul je slapen als een roos!

De Pillow You hoofdkussens van M line

De Pillow You hoofdkussens van M line zijn gemaakt voor een retourtje dromenland! Er zijn vijf verschillende modellen, voor elke type slaper:

Pillow You hoofdkussens van Mline

Alle modellen zijn gemaakt van een revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat het kussen zich naar je hoofd vormt. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap. Wil je zeker weten dat het kussen van je keuze bij jouw slaaphouding past? Doe de Pillow You kussenwijzer!

Review

Review Pillow You Oranje hoofdkussen van Mline

Pillow You Oranje

Mline hoofdkussen review

Ligcomfort
De juiste hoogte
Geschikt voor zijslapers
Uitgerust wakker worden

Mijn ervaring

Dikke Titels mocht het oranje kussen uit de Pillow You-serie testen. Als zijslaper met behoefte aan een wat stevigere ondersteuning tijdens het slapen, bleek dit de perfecte oplossing tegen mijn RSI-klachten. Als copywriter zit je veel achter de computer, wat voor nek- en schouderklachten kan zorgen. Met dit hoofdkussen, afgestemd op mijn houding, kon ik de hele nacht doorslapen en werd ik klachtenvrij wakker! 

Het schuim vormt zich rondom je hoofd, waardoor je hoofd en nek op elke mogelijke plek worden ondersteund. Met andere kussens had ik altijd het probleem dat ik hem halverwege de nacht moest omdraaien, omdat de vulling helemaal naar één kant was geschoven. Dat probleem heb ik met de Pillow You niet. Het schuim zakt rondom je hoofd wel in de juiste vorm, is niet te zacht. Zodra je je hoofd van het kussen haalt neemt het weer de originele vorm aan,

Ik voel me veel lekkerder als ik wakker wordt, daarom 5 dikke sterren voor de Pillow You Oranje van M line!

5