Musthave spiegels voor elke ruimte in huis

Spiegels zijn echt zwaar ondergewaardeerd! Ze hebben namelijk niet alleen een praktische functie, maar zijn ook zijn ze fantastisch ter decoratie. Musthave spiegels geven een luxegevoel, zeker als je ze op een goede plek neerzet of ophangt. Welke spiegel past waar? En hoe kun je hem het best plaatsen? Tips voor de ultieme eyecatcher in je woonbadker, badkamer of hal!

Badkamerspiegels

Een badkamer zonder spiegel is als een klok zonder wijzers of een televisie zonder afstandsbediening. Useless! De badkamer is dé plek voor je uiterlijke verzorging. Je kunt in deze ruimte voor verschillende soorten en maten kiezen. Als je voor praktisch wilt gaan, kies je voor een spiegelkast badkamer. Die biedt opbergruimte en neemt weinig plek in beslag. Lekker efficiënt! Wil je wat chiquere look in de badkamer, ga dan voor een grote spiegel met (led)verlichting.

Een musthave spiegel in de woonkamer

Er zijn maar weinig mensen die kiezen voor een grote spiegel in de woonkamer en dat is zonde! Je kunt de ruimte namelijk optisch vergroten en lichter maken met een spiegel, zeker als je hem tegenover een raam plaatst. Kies in de woonkamer voor een groot formaat, die perfect bij de rest van je interieur past. De spiegel op zich is al een blikvanger. Je kunt spiegels op maat bestellen, dus investeer in een ontwerp dat aansluit.

Leestip: Woonaccessoires voor herfst/winter 2021

Een eyecatcher in de hal

Een spiegel in de hal is erg praktisch. Het is ontzettend vervelend om vlak voordat je de deur uit moet, nog naar de badkamer te rennen om te checken of je er wel oké uitziet. Een spiegel in de hal zorgt voor dat beetje extra zelfvertrouwen en geeft direct een ruimtelijke en elegante uitstraling aan je entree. Daarnaast zullen je gasten het ook erg fijn vinden, want zo kunnen ze na binnenkomst snel en ongemerkt even checken of ze wel netjes gearriveerd zijn. Kortom, een spiegel in de hal heb je echt nodig!