Mancave inrichten? Deze meubels mogen niet ontbreken!

Waar veel dames dromen van een walk-in-closet, is een mancave de ultieme woonwens van menig man. Een eigen ruimte om te chillen met de boys. “Daarvoor heb je toch niet zoveel nodig?”, zul je misschien denken. Toch zijn er een aantal onmisbare items. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over hoe je het bier koud gaat zetten? En waar je voetbal kijkt? Wij helpen je in 5 stappen jouw mancave inrichten.

1. Een bar met biertap

Mancave inrichten met een bar en biertap

Een mancave zonder bar is als een tafel zonder poten of een biertje zonder schuim. Niet compleet dus! Achter de bar mag de tap niet ontbreken, voor een koud biertje op jullie voetbalavond. Aan de andere kant staan minstens 5 barkrukken, zodat iedereen een eigen plek heeft in jouw stamcafé.

2. Een full HD flatscreen

Flatscreen tv

Over voetbalavonden gesproken. Die beleven jij en de boys natuurlijk in full HD op de nieuwste flatscreen, die is verbonden met een eigen soundbar…. of liever nog: multimedia speakers. Zo weten jullie zeker dat je geen seconde van de wedstrijd mist!

3. De ultieme loungebank voor je mancave

Je mancave inrichten met de ultieme loungebank

Wordt er geen voetbal gespeeld? Dan spelen jullie je eigen game op de Playstation op de ultieme loungebank. Hiervoor heb je 2 opties: een uitgezakte tweedehands bank die jaren bij je moeder op zolder heeft gestaan (denk All Bundy) of een zespersoons hoekbank die van alle gemakken is voorzien.

Leestip: Thuiskantoor inrichten – 8 ultieme tools

4. Een walk-in fridge

Heineken bier voor mannenavond

Naast de bank staat een walk-in fridge. Deze ultieme mancave musthave was vroeger alleen bekend van de Heineken-reclame, maar is tegenwoordig een dream come true voor menig man. Hij biedt de ruimte aan 30 kratten bier en 6 vaten. Daar kunnen jullie voorlopig wel even mee vooruit!

5. Een pool- of pokertafel

Een pooltafel

Boys will be boys, daarom worden er ook de nodige spelletjes gespeeld. Houd bij het inrichten van je mancave ruimte vrij voor een pool- of pokertafel… of allebei! Het ligt er maar net aan wat jullie leuk vinden en hoeveel ruimte je hebt. De voetbal- en tafeltennistafel zijn ook nog steeds erg populair onder mannen.