Houten jaloezieën als blikvanger in je woning

Bij de inrichting van een huis komt meer kijken dan een mooi interieur en een leuk kleurtje op de muur. Iets wat zeker ook niet mag ontbreken is raamdecoratie. Met raamdecoratie geef je de woonkamer, keuken of slaapkamer de ultieme finishing touch. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat je voor de ramen hangt. Houten jaloezieën zijn de trend van 2020. Alle voordelen op een rijtje.

De comeback van houten jaloezieën

Jaloezieën worden al sinds jaar en dag gebruikt als raamdecoratie, maar zijn in 2020 weer helemaal hot & happening! Deze stijlvolle raamdecoratie is niet alleen praktisch, maar ook nog ontzettend stijlvol. En met een houten jaloezie op maat weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt! Wat zijn de voordelen van deze vorm van raamdecoratie? En hoe kun je er zelf je eigen draai aan geven?

Alleen maar voordelen

Een groot voordeel van jaloezieën is dat je zelf in de hand hebt hoeveel lichtinval je in de kamer wilt hebben en ook hoeveel privacy. Het systeem biedt de mogelijkheid om de gordijnen op elke gewenste stand te zetten. Wie niet voor basic kiest en de trends van het moment volgt, kiest voor de houten variant. Houten jaloezieën zijn stijlvol door het natuurlijke materiaal en passen ook helemaal bij de trends van duurzaamheid en natuurlijke kleuren. Ze passen in elke interieurstijl: van landelijk tot klassiek en van romantisch tot modern.

Houten jaloezieën op maat

Een ander groot voordeel van jaloezieën is dat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Neem ze simpelweg af met een vochtige doek en ze zijn weer als nieuw. En mocht je nou denken dat bij jouw huis geen houten jaloezieën opgehangen kunnen worden door afwijkende maten van je ramen, dan heb je het mis! Ook als je ramen niet de standaardmaten hebben, is er totaal geen nood aan de man. Houten jaloezieën zijn net als normale jaloezieën op maat verkrijgbaar. Neem de maten van je ramen nauwkeurig op en bestel houten jaloezieën op maat, zo weet je altijd zeker dat het past!

Foto: Joshua Rawson-Harris