Gekke decoratie die je huis net even iets leuker maakt

Wat zou het leven saai zijn zonder decoratie! Een huis zonder plantjes, vaasjes, beeldjes en andere prullaria… is geen thuis. Deco geeft je woonkamer, slaapkamer of keuken de finishing touch die het verdient. 6 x gekke decoratie die je huis nét even iets leuker maakt.

#1 Een schommel in de woonkamer

Gekke decoratie in huis een schommel in de woonkamer trend

Een beetje hipster heeft tegenwoordig een schommel in de woonkamer hangen. Om lekker op uit te blazen na een lange dag werken, om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken of om je plantjes op uit te stallen.

#2 Een tijdschriftenwand

Gekke decoratie een tijdschriftenwand

Een paar simpele papierknijpers in een trendy metallic look aan de wand, je favoriete ´dikke titels´ eraan en je muur komt tot leven. Leuk voor een muur naast de boekenkast, maar bijvoorbeeld ook in je werkkamer. Kun je meteen een beetje orde in de stapel papierwerk creëren. Wat ook kan is een herinneringsmuur of een family wall, waaraan je leuke familiekiekjes en dierbare herinneringen hangt.

#3 Een driehoekig wandkastje

Gekke deco - driehoekig wandkastje

De stelling van Pythagoras is er niets bij! Deze gelijkzijdige driehoek geeft een gezellig, maar speels effect. Het hout geeft een warme en gezellige sfeer, maar de unieke vorm maken dit wandkastje tot een ware eyecatcher. Naar eigen smaak in te richten.

#4 Een abstracte naaktschets

Een abstracte naakt schets

Een abstracte tekening, opgebouwd uit geometrische vormen variërend in vorm en lijndikte. Of een voorovergebogen naakte vrouw met billen als Kim K. Het is maar net wat je wilt zien natuurlijk ?

#5 Een hangmat in huis

Een hangmat in huis

Ultieme hangmomenten beleef je in een hangmat. En waarom zou dat alleen buiten kunnen? Zo’n linnen hangbedje past ook prima in elke woonkamer. En om het nog makkelijker te maken en gezeur met boormachines te voorkomen, zijn er ook modellen met een onderstel die je neerzet waar je maar wilt.

#6 Een telescoop

Een telescoop in de woonkamer - gekke decoratie

Wie kan nou zeggen dat hij/zij vanuit de woonkamer sterren kan kijken. Jij, als je een telescoop onder het dakraam, in de serre of op het balkon zet! Niet alleen leuk om te doen, maar ook met recht decoratie 2.0. En wie weet mag je binnenkort wel een wens doen!