Een opblaasbare jacuzzi in de tuin – Top 5 best getest!

Wil je een opblaasbare jacuzzi in de tuin? Om tijdens je thuisvakantie te genieten van luxe en ontspanning? Of om de kids een leuke zomer te bezorgen? Nu we massaal op staycation zijn, is de vraag naar opblaas bubbelbaden enorm gegroeid. Maar een opblaasbare jacuzzi is geen kleine aankoop, het is daarom goed om onderzoek te doen voordat je overgaat tot bestellen. Ik heb de 5 best geteste opblaasbare jacuzzi’s voor je op een rij gezet.

Foto: Sime Basioli 

Om de Top 5 Beste Opblaasbare Jacuzzi’s in de Tuin op te stellen, heb ik de specificaties van verschillende modellen getest en gecheckt. 

Wat is een opblaasbare jacuzzi?

Met een opblaasbare jacuzzi bezorg je niet alleen jezelf, maar de hele familie een fijne vakantie in eigen tuin! Opblaasbare bubbelbaden worden gemaakt van stevig PVC-materiaal en zijn – in tegenstelling tot reguliere whirlpools en jaccuzzi’s – zeer compact. Is de zomer en het mooie weer voorbij, dan laat je hem gewoon leeglopen en berg je hem op in de schuur. Opblaas bubbelbaden zijn er in vele soorten en maten: voor 2, 4, 6, 7 of nog meer personen.

Top 5 Beste Opblaasbare Jacuzzi in de Tuin

  1. Spa Pool Opblaasjacuzzi
  2. Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet
  3. Intex PureSpa Bubble Greywood
  4. Opblaasbare Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA
  5. Lay-Z Spa Palm Springs Hottub

Waar plaats je een opblaasbare jacuzzi in de tuin?

Een opblaasbaar bubbelbad is gemakkelijk op te zetten en op te bergen. Omdat het bad alleen tijdelijk ruimte inneemt in de tuin, kun je hem in feite op elke plek neerzetten die je wilt. Voor je huid en voor het water, is het wel fijn als het bad zo nu en dan ook een beetje schaduw heeft. Hiermee voorkom je dat het water snel vies wordt en dat je verbrandt tijdens het bubbelen!

Leestip: Zonneschermen voor het balkon – tips & trends

Welke accessoires heb je nodig?

Met alleen een opblaasbare jacuzzi in de tuin ben je er nog niet! Je hebt ook aanvullende accessoires nodig om onbezorgd te kunnen relaxen in je eigen whirlpool. Zo moet je bijvoorbeeld vloerbescherming kopen om lekkage in de bodem te voorkomen. Een afdekdoek, pomp en chloortabletten zijn ook geen overbodige luxe. Een opblaasbare jacuzzi gebruikt veel water, met de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen voorkom je dat je telkens opnieuw moet vullen. Daarnaast zijn er ook luxe accessoires te koop voor bubbelbaden zoals hoofdsteunen, zwembadstofzuigers en zwembadverlichting.

Opblaasbare jacuzzi voor 4 personen of meer?

Opblaasbare jacuzzi’s voor in de tuin zijn er in vele uitvoeringen. Zo kies je uit verschillende kleuren, vormen, materialen en formaten. Van een bescheiden tweepersoons bad tot luxe familie bubbelbaden voor 4 personen, 6, 7 of nóg groter! Je keuze is uiteraard afhankelijk van de ruimte in je tuin en van je budget.

De beste opblaasbare jacuzzi’s

1. Spa Pool Opblaasjacuzzi

✓ Gemaakt van sterk en duurzaam PVC
✓ Makkelijk op te zetten, geen speciale aansluiting
✓ Werkt gewoon op 220-240 volt
✓ Digitaal bedieningspaneel

Best getetste opblaasbare jacuzzi in de tuin
Kwaliteit
Gebruiksvriendelijkheid
Energieverbruik
Extra features

Oordeel

De Spa Pool opblaasjacuzzi heeft precies dezelfde mogelijkheden als een vaste hot tub, maar dan in een compact jasje. Het bad kan met de bijbehorende luchtpomp in minder dan 15 minuten worden opgezet en werkt gewoon op een regulier stopcontact met 220-240 volt. Deze opblaasbare jacuzzi heeft 80 rustgevende jets. Na 30 minuten stopt het bubbelen automatisch, zodat het je niet te veel energie kosten als je heerlijk wegdommelt!

4.8

2. Lay-Z-Spa Jacuzzi Miami AirJet

✓ Zeer robuust met extreem zacht oppervlak
✓ Extra sterke filterpomp, digitaal te bedienen
✓ Turbo-verwarmingssysteem tot 40 °
✓ Energiebesparende schakelaar

Opblaasbaar bubbelbad
Kwaliteit
Gebruiksvriendelijkheid
Energieverbruik
Extra features

Oordeel

Deze opblaasbare jacuzzi heeft 81 massagestralen en kan opwarmen tot 40 ° C. Met het digitale bedieningspaneel kun je alles vanuit bad bedienen. De pomp en temperatuur bijvoorbeeld. Grote pluspunten van de Lay-Z-Spa zijn de sterke bubbelmassage en de speciale energiebesparende schakelaar.

4.5

3. Intex PureSpa Bubble Greywood

✓ 140 tot 170 bubbeljets verwarmen het water
✓ Programmeerbare verwarming
✓ Met twee hoofdsteunen van schuim
✓ Inclusief multicolor LED-lamp

Bubbelen in je eigen tuin
Kwaliteit
Gebruiksvriendelijkheid
Energieverbruik
Extra features

Oordeel

De PureSpa Bubble is met recht bruisend bubbelbad. Deze opblaasbare jacuzzi heeft uitzonderlijk veel jets: 140 tot 170, waardoor je ultiem kunt relaxen in eigen tuin. Andere voordelen zijn de geïntegreerde elektrische luchtpomp, die je eenvoudig in en uit schakelt via het draadloos bedieningspaneel, en de programmeerbare verwarming.

4.4

4. Opblaasbare Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA

✓ Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren
✓ Simpel en snel op te zetten zonder gereedschap
✓ Automatische verwarming met timer
✓ Geïntegreerd waterfiltratiesysteem

Een jacuzzi in de tuin
Kwaliteit
Gebruiksvriendelijkheid
Energieverbruik
Extra features

Oordeel

Optimaal ontspannen op een zwoele zomeravond doe je met de Bestway LAY-Z-SPA BAJA! De opblaasbare wand is van gemaakt van Tritech en is stevig, duurzaam en comfortabel. De zwembadhoes, spapomp, een ChemConnect-dispenser en een filterpatroon zijn inbegrepen. Een complete spa-ervaring in eigen tuin dus!

4.1

5. Lay-Z Spa Palm Springs Hottub

✓ Digitaal controle paneel
✓ Lay-Z massagesysteem
✓ Digitaal controle paneel
✓ Multifunctionele handpomp

Lay-Z Spa
Kwaliteit
Gebruiksvriendelijkheid
Energieverbruik
Extra features

Oordeel

Deze Lay-Z-Spa is geschikt voor 4 tot 6 personen. Hij kan zowel binnen als buiten worden opgezet. De watercapaciteit van 963 liter en de prijs van €1.018,- maken dit een iets minder voordelige keuze dan de andere opblaasbare jacuzzi’s voor in de tuin.

3.9