De voordelen van een Vasco radiator

Vasco is sinds de oprichting, in 1975, een toonaangevend merk op het gebied van radiatoren. In de badkamer, keuken, slaapkamer of als eyecatcher in de woonkamer: waar je het ook wilt verwarmen, Vasco is je vriend op koude winterdagen! De designradiatoren zijn er in uiteenlopende kleuren en vormen. Ze zijn dus niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging voor je woning. Deze en alle andere voordelen van een Vasco radiator!

Een Vasco radiator van staal of aluminium

Vasco radiatoren zijn er in twee uitvoeringen: van staal of van aluminium. In het tijdloze design wordt vorm en functie moeiteloos gecombineerd. Zo is de verwarming niet langer iets om te verbergen, maar een woonaccessoire waar je mee pronkt! Stalen radiatoren zijn de traditionele modellen, een Vasco radiator van aluminium is er één van deze tijd: duurzaam en milieuvriendelijk. Deze heeft bijvoorbeeld een lagere waterinhoud, waardoor hij je woning sneller kan verwarmen en je energie – en dus ook kosten – bespaart. Het lichtgewicht materiaal maakt aluminium radiatoren bovendien gemakkelijk te installeren. 

Designradiatoren

Niet alleen de aangename temperaturen dragen bij aan je woongenot, een Vasco radiator is ook een lust voor het oog! Geef je interieur een industriële finishing touch met een Vasco designradiator! Hij is er in uiteenlopende kleuren en stijlen, dus ook als je een Scandinavische woonstijl hebt of een landelijke, gaat de verwarming helemaal op in je interieur. Kenmerkend is het minimalistische design. Geen zichtbare thermostaatknop, geen spinnenwebben tussen de buizen, maar hoogstaand design waar je graag lekker dicht tegenaan kruipt!

Goede ventilatie

Naast goede verwarming, is ook ventilatie belangrijk in huis. Ook op koude winterdagen moet je je woning zo nu en dan doorluchten. Stoken zorgt namelijk voor een droge lucht en een lage luchtvochtigheid, dit is slecht voor het leefklimaat in huis. Dus júist als je de verwarming gebruikt, is goede ventilatie essentieel. Platen zorgen ook voor meer zuurstof in huis. Het kan dus geen kwaad om wat extra groen te kopen in het najaar! Verder kun je waterverdampers aan de verwarming hangen, of bakjes gevuld met water in de vensterbank zetten om de luchtvochtigheid te verbeteren. Een mooie vaas met bloemen kan natuurlijk ook!

Leestip: Droge lucht in huis? Gebruik deze tips!

Foto: Carlos Montelara