Breng je nieuwe badkamer tot leven!

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis, je komt er meerdere keren per dag en komt er tot rust na een lange dag werken. Die plek waar jij je special care doet, kan zelf ook wel een beetje care gebruiken! Nieuwe badkamer en droom je van een super-de-luxe inrichting? Ik help je met het kiezen van de juiste stijl en meubels.

Een nieuwe badkamer

Breng je nieuwe badkamer tot leven

Waar het jarenlang in de mode was om te kiezen voor een spierwitte badkamer, mag het tegenwoordig wat meer uitgesproken. Zo is het creëeren van je eigen thuisspa, met de look & feel van een wellness, bijvoorbeeld steeds populairder.

Een luxe look

De mogelijkheden voor een luxe look zijn eindeloos. Heb je niet het geduld om elk steentje één voor één op de muur te plakken, dan kun je de ruimte voorzien van grote tegels met een marmerlook. Bijkomend voordeel hiervan is dat je ook weinig voegwerk hebt en minder kans op schimmelvorming. En met grote tegels is de klus natuurlijk ook een stuk sneller geklaard!

Een luxe woonstijl

Asia vibes

Azie in de badkamer

Wil je wat meer oosterse details in je badkamer? Dan kies je voor kleine, gladde tegels met een bijzonder patroon. Die zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, om nog naar maar te zwijgen over het rijke kleurenpalet!

Een retro badkamer

Ben je echter helemaal verslingerd aan de jaren ’70-look, maar dan in een modern jasje? Ga dan voor een combinatie van kleuren. Misschien herinner je je nog de roze of blauwe badkamer bij je opa en oma? Die tijd is gelukkig voorbij. Anno 2023 kies je voor een mooie strakke, witte wc in combinatie met tegels en meubels in vintage stijl als knipoog naar het verleden.

Nieuwe badkamer in retro stijl

De afwerking van je nieuwe badkamer

Voor de afwerking kies je voor luxueuze details, zoals een gouden of zwart handdoekrek in combinatie met andere accessoires in dezelfde kleurtint. Succes verzekerd als je deze lijn doortrekt en een strakke look creëert!

Leestip: Een nieuwe badkamer ontwerpen – Tips!

Ook voor de toiletartikelen kun je een bepaalde stijl kiezen die past binnen jouw concept. Hou je niet van al die losse toiletspulletjes die rondslingeren in je badkamer? Besteed dan zeker de nodige aandacht én budget aan een badkamermeubel waarin je al het kleinood kwijt kan. Voldoende opbergruimte blijft een must voor wie een strakke badkamer wil met een knipoog naar het verleden.