5x: trendy verlichting voor warme winterdagen

De dagen worden kouder en donkerder etc. etc. Je kent het riedeltje waarschijnlijk wel. Lang verhaal kort: this is your time to shine! Om je een beetje op te beuren in één van de donkerste maanden van het jaar, hebben wij 5x trendy verlichting voor je op een rijtje gezet. Voor de echte golddiggers, de hippies, vegans en voor alle fans van The Voice of Holland.

Verlichting met allure

Eén van de trends van 2019 is de rijke look & feel. Geen koper meer maar goud, gouder, goudst. De crisis is voorbij en dat laten we graag zien met bling bling in ons interieur. Combineer leer en fluweel in je inrichting en maak het af met goudkleurige lampen, voor nét dat beetje extra allure. Tip: staande lampen zijn een eyecatcher in elke kamer.

Lavalampen

Met de comeback van de lavalamp gaan we met z’n allen back to the 70’s. Een lavalamp is een echte sfeermaker. Staat hij uit dan ligt de gekleurde was op de bodem van de lamp, zet je hem aan dan stijgen kleine oliebelletjes op. Lavalampen zijn twee- of meerkleurig, voor een gezellige kleurrijke bubbel. Tegenwoordig hebben we veel hippere modellen dan in de jaren 70. Op Directlampen.nl bestel je bijvoorbeeld te gekke lavalampen met visjes, kwallen en in hippe kleurtjes.

trendy verlichting- lavalampen

Trendy verlichting van natuurlijk materiaal

Dit jaar halen we ook graag buiten naar binnen. Met materialen als bamboe, rotan, linnen en duurzame houtsoorten halen we de natuur in huis. En we zien de duurzame interieurtrend niet alleen terug in het materiaal, ook in de kleur. (Donker)groen is dé trendkleur van het moment.

Industrieel

Industriële lampen komen oorspronkelijk uit 19e eeuwse fabrieken. Hier werden de eerste gloeilampen gebruikt om de arbeiders van voldoende licht te voorzien tijdens het werken in de donkere hallen. Nu – twee eeuwen later – is deze stoere industriële look helemaal terug. Waar we vorig jaar al massaal robuuste verlichting in huis haalden, kunnen we dit jaar voortborduren op deze trend. Een prachtige aanvulling op elk interieur.

The Voice kijken met SMART lampen

Dat de winter is aangebroken betekent niet alleen dat de dagen donkerder worden, maar ook dat de liveshows van The Voice of Holland weer beginnen! Heb je Philips Hue lampen in de woonkamer, dan kun je via de Redroom app hetzelfde lichteffect creëren als in de studio. Gezellig met de hele familie in jullie eigen thuisbioscoop.