Tekstschrijver

Tekstschrijver zijn we tegenwoordig allemaal een beetje op onze social media-kanalen, maar professioneel werk vraagt om een aanpak van hetzelfde kaliber. Webteksten of een artikel schrijven, redigeren en corrigeren is een specialisme. De juiste woordkeuze en tone of voice kunnen je merk maken en breken. Schakel mij in voor al je tekst- en redactieklussen.

Communicatie is key

In onze online wereld zijn we 24/7 met elkaar verbonden. Privé, maar ook zakelijk. Via een website, webshop of op social media bijvoorbeeld. Om voor klanten vindbaar te worden op Google en andere zoekmachines moeten webteksten aan bepaalde eisen voldoen. Dit bereik je met SEO teksten. En ook op social media en in offline teksten gelden bepaalde ‘gedragscodes’ voor de beste resultaten.

★ SEO, social en offline teksten
★ Binnen een week de eerste versie
★ Per uur of een pakketprijs
★ Persoonlijk contact en snel schakelen

Tekst schrijven, redigeren en corrigeren

Binnen online en offline teksten zijn verschillende mogelijkheden. Je kan een tekst compleet door mij laten schrijven of alleen aangeleverde stukken laten redigeren en / of corrigeren → dit laatste valt onder de redactie van Dikke Titels.

Tekstschrijver gezocht!

Op zoek naar een tekstschrijver en copywriter voor tekst in welke vorm dan ook? ZZP. Ik vertaal jouw verhaal online en offline.

SEO Specialist en Tekstschrijver Marlouk Rodijk

? 06 36 136 244
? redactie@dikketitels.com
▪  meer over de diensten van Dikke Titels!

Publisher

Een artikel laten schrijven over je nieuwe product of dienst en meteen werken aan je linkbuilding? Ik ben ook in te huren als publisher. Hoe werkt dat? Ik ontvang alle informatie en giet dit in artikelvorm. Lees: een vermakelijke blog – geen reclame – geoptimaliseerd voor Google. In het artikel is een link verwerkt naar jouw product of dienst. Zo maak ik reclame voor je in tekst en beeld en verwijs ik bezoekers door naar de website.