Tekstschrijver Deventer

Op zoek naar een tekstschrijver in Deventer? Voor nieuwe wetteksten, een blog, nieuwsbrief, social media posts, een persbericht, brochuretekst? U vraagt, ik schrijf. Dikke Titels verzorgt teksten in de breedste zin van het woord. Online (SEO specialist) en offline, journalistiek en marketing minded.

Tekstschrijver gezocht

tekstschrijver Deventer inhuren

Als bedrijf ontkom je niet aan teksten. Zeker in de online wereld waarin we leven, wordt voortdurend overal content ingezet om merkbekendheid te creëren. Websiteteksten die met SEO helemaal Googlevriendelijk zijn. Advertentieteksten die jouw doelgroep aanzet tot actie. Een brochure waarin je jouw producten uitlicht, een artikel in een vakblad en prikkelende social media posts. Wil je een product of dienst verkopen, dan zul je hoe dan ook teksten moeten inzetten in jouw marketing.

SEO, social media en offline teksten

Dikke Titels is een fullservice tekstbureau in Deventer. Voor online en offline media en ook voor content management. Dit betekent dat ik alle zaken omtrent teksten uit handen neem. Met een social media abonnement bijvoorbeeld, waarbij adverteren op sociale kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn ook een mogelijkheid is. Of met een wekelijks of maandelijks blog, waarin SEO wordt toegepast en links worden gemaakt naar producten en/of diensten van het bedrijf. Periodieke en losse tekstklussen zijn beiden mogelijk.

Tekstschrijver in Deventer inhuren

Bedrijf zoekt tekstschrijver in Deventer!

Elke ondernemer heeft dus woorden nodig voor zijn on- en offline communicatie, maar heeft elke ondernemer ook zoveel teksten nodig dat hij of zij er een functie voor wil vrijmaken? Niet altijd. Daarom is Dikke Titels er. Kies voor een abonnement met maandelijkse uren of bestel losse tekstopdrachten tegen een freelance tarief. Meer informatie? Bel 0636136244 of mail naar redactie@dikketitels.com. Ik denk graag met je mee.