Tekst

Tekst nodig voor een offline medium? Een krant, vakblad, brochure, flyer, uitnodiging of verstuur je van tijd tot tijd een nieuwsbrief om bezoekers op de hoogte te houden van jouw product of dienst? Dan is SEO niet nodig, een verpletterende tekst des te meer!

Persbericht

Een persbericht laten schrijven

Een nieuw product of een nieuwe dienst, een bedrijfsovername of ander intern nieuws dat je graag met de rest van de wereld deelt? Vertel het in een persbericht. Een ‘dik persbericht’ is zo geschreven dat jouw onderwerp eruit knalt, zonder dat het te commercieel wordt. Op die manier is het voor media interessant om te plaatsen en heb jij je free publicity.

Artikel

Geef je een vakblad uit of ben je gevraagd om als gastschrijver iets te publiceren, dan wil je natuurlijk een verpletterende indruk maken met jouw bedrijf. Een pakkende titel, een intro met de vijf w’s, een goede opbouw, quotes. Skills die hier – vanuit de opleiding Journalistiek – bijna als vanzelf uit de printer rollen.

Tekst voor een flyer of brochure

Klanten uitnodigen voor de jaarlijkse bedrijfsborrel, informatie geven over een nieuw product, een aanbieding huis-aan-huis verspreiden? Een flyer of brochure moet er niet alleen gaaf uitzien, hij moet ook inhoud hebben. En laat Dikke Titels dat nou net hebben!

Nieuwsbrief

“Een nieuwsbrief geeft je een plek op de shortlist van jouw leden”

Verstuur een nieuwsbrief namens jouw organisatie en sta rechtstreeks in contact met je doelgroep. Waarom? Een nieuwsbrief geeft je een plek op de shortlist van jouw leden. Hoeveel relaties kennen alle ins & outs van jouw bedrijf? Weten ze wel wat je te bieden hebt? Door in een mailing te vertellen wie je bent en wat je doet ontstaan up-sell mogelijkheden.

SEO specialist

Online tekst laten schrijven via Dikke Titels van Marlouk Rodijk

Tekst nodig voor een online medium? Bijvoorbeeld webteksten, een blog of een post voor social media? Ook daar kan Dikke Titels mee helpen.