Vlog format

Nu we met z’n allen nóg meer online zijn, draait het om ‘zien en gezien worden’. Wie niet live gaat, verdwijnt in de massa! Wil je als bedrijf, school, instelling of zzp’er meer van jezelf laten zien? Dan geef je tips & advies, of een kijkje achter de schermen op je eigen videokanaal. Dikke Titels biedt een totaalpakket voor professionele vloggers, waarmee je direct online kunt. Van format tot volledig ontzorgd vloggen!

Vloggen = verkopen

Vlog format - vloggen om te verkopen

Vloggers zijn overal: op YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, SnapChat of een eigen website. Professioneel vloggen is niet hetzelfde als een een videodagboek voor de fun. Het vraagt om een professionele aanpak. Eén die past bij de huisstijl van jouw bedrijf en bij wat je doelgroep wil zien. Een video format biedt veel extra mogelijkheden voor ondernemers: meer (vaste) content, meer communicatiekanalen en meer publiek. En dat betekent: meer bezoekers, meer klanten en meer sales!

Een vlog format

Opnames Johandig vlog format

Net als vele andere goede uitvindingen, begint een vlog met een idee: het vlog format. In een eerste kennismaking brainstormen we over de insteek, look & feel, de persoonlijke touch en alle andere mogelijkheden. Hiermee werk ik een uniek format uit, afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep. In het vlog format worden o.a. de naam van de vlog, de insteek, de karakters en het plan voor de intro (leader) uitgewerkt.

Starterspakket: van scratch naar sketch

Geven jullie een go? Dan kunnen de opnames beginnen! Ik kom samen met een cameraploeg op locatie de leader opnemen, waarmee elke aflevering begint. Het format en de leader vormen samen het starterspakket. Hiermee heb je als bedrijf alles wat je nodig hebt om te gaan vloggen. Je neemt dan zelf de afleveringen op en edit die achter de intro. 

Volledig ontzorgd vloggen

Ben je niet handig met video editing? Dan is er ook de mogelijkheid om voor een fullservice vlog format te kiezen. Fullservice houdt in dat elke aflevering door ons wordt bedacht, gefilmd en gemonteerd: een good-to-go-vlog, dat je alleen nog maar hoeft te publiceren! Kies je voor volledig ontzorgd vloggen? Dan stellen we samen een videopakket samen, dat aansluit op jouw wensen.

Meer weten over vlog formats?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor je eigen vlog format? Neem vrijblijvend contact met mij op!