SEO

SEO is hét basisingrediënt voor je website. Met zoekmachineoptimalisatie zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is op Google. Laat webteksten (her)schrijven of publiceer blogs en landingspagina’s met goede meta’s en Dikke Titels.

Hoogvlieger worden op Google?

Hoger in de zoekresultaten van Google met SEO van Dikke Titels

Webteksten zijn er om bezoekers te informeren over jouw aanbod. Maar om te kunnen informeren, moet je website eerst relevant verkeer binnenhalen. Dat is waar zoekmachineoptimalisatie om de hoek komt kijken. Als je teksten voldoen aan de nieuwste SEO richtlijnen, dan stuurt Google vanzelf bezoekers door. Bij Dikke Titels begint een webtekst met een zoekwoordenonderzoek, waaruit keywords en focus keywords naar voren komen. Op basis van deze informatie worden de titels, teksten, tags en meta’s geschreven.

Bloggen vanuit je bedrijf

Websites die regelmatig nieuwe informatie toevoegen, blijven actueel in de ogen van Google en worden als relevant beschouwd. Hieruit volgt een hogere ranking in de zoekmachine. Blogs zorgen ook voor meer betrokkenheid bij je bezoekers. Veel blogs trekken na verloop van tijd een vast publiek, uiteenlopend van enkele honderden tot duizenden bezoekers per dag.

SEO teksten laten schrijven

H1 t/m H6, metabeschrijvingen, alt tags… niet jouw ding? Dan is SEO uitbesteden verstandig. Ik help je graag om jouw website voor en achter de schermen tiptop te presenteren. Het is ook mogelijk om een SEO training te boeken, waarbij ik op kantoor langskom om kennis te delen.

Online tekst laten schrijven via Dikke Titels van Marlouk Rodijk

Blog + social = win win!

Er is ook een dikke vriendschap tussen blogs en social media. Blogs zijn voer voor je social kanalen, waar het zorgt voor interactie – in de vorm van likes, shares en reacties – en groei. Haal meer bezoekers naar je blog via de socials en vice versa.