SEO

SEO is hét basisingrediënt voor je online visitekaartje. Met webredactie zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is op Google, je in contact blijft met de doelgroep en het geeft je de mogelijkheid om klanten te informeren. Laat webteksten (her)schrijven of publiceer een blog met goede meta’s en Dikke Titels.

Hoogvlieger worden op Google?

Webteksten zijn er om publiek te informeren over dat wat jij doet. Maar om te kunnen informeren, moeten er wel eerst mensen zijn die geïnteresseerd zijn in jouw verhaal. Dat is waar zoekmachine optimalisatie om de hoek komt kijken. Zorg je ervoor dat je webteksten voldoen aan de nieuwste SEO richtlijnen, dan leidt Google vanzelf bezoekers naar je website toe. Bij Dikke Titels begint een webtekst met een zoekwoordenonderzoek, waaruit keywords en focus keywords naar voren komen. Met deze informatie worden de titels, teksten, tags en meta’s geschreven.

SEO teksten laten schrijven

Marlouk Rodijk Dikke Titels Copywriter SEO Social Media Online Marketing

H1 t/m H6, metabeschrijvingen, alt tags… niet jouw ding? Dan is SEO uitbesteden verstandig. Ik help je graag om jouw website voor en achter de schermen tiptop te presenteren. Het is ook mogelijk om een SEO training te boeken, waarbij ik op kantoor langskom om kennis te delen.

Bloggen vanuit je bedrijf

Websites die regelmatig nieuwe informatie toevoegen, blijven in de ogen van Google actueel en worden als relevant beschouwd. Hieruit volgt een hogere ranking in de zoekmachine. Blogs zorgen ook voor een hogere betrokkenheid bij het publiek. Veel webblogs trekken na verloop van tijd een vast publiek, uiteenlopend van enkele tientallen tot duizenden bezoekers per dag.

Blog + social = win win!

Er is ook een dikke vriendschap tussen blogs en social media. Blogs zijn voer voor je social kanalen, waar het zorgt voor interactie – in de vorm van likes, shares en reacties – en groei: meer bezoekers naar het blog via de socials en vice versa: meer vrienden op Instagram, Facebook en LinkedIn dankzij je post.