Influencer marketing

Influencer marketing is uitgegroeid tot een volwaardig en succesvol onderdeel van online campagnes voor bedrijven. Kanalen als Instagram, YouTube en TikTok bieden kansen voor merken die zichzelf regionaal, nationaal en internationaal op de kaart willen zetten. User generated content is the next big thing en influencers hebben een groot bereik en een trouwe fanbase. Dikke Titels werkt tweezijdig aan influencer marketing. Ik zet mijn eigen netwerk in ter promotie en kan je ook connecten met andere invloedrijke socialites via influencer platformen.

Influencer marketing inzetten als bedrijf

Influencer marketing inzetten als bedrijf betekent dat je samenwerkt met influencers met een grote en trouwe groep online volgers. Populaire social media-profielen, met een doelgroep die aansluit op die van jou, helpen jouw merk aan een groter bereik en meer betrokkenheid. Hierbij moet je denken aan kanalen als Instagram, TikTok, Facebook en YouTube.

Samenwerken op Instagram?

Met mijn website bereik ik maandelijks tienduizenden mensen en ook op Instagram heb ik inmiddels een succesvolle route voor campagnes uitgestippeld. Dit netwerk deel ik graag met bedrijven die online adverteren. 

De specialisaties zijn breed: mode, media, wonen, lifestyle en reviews. De mogelijkheden eindeloos: blogs, foto’s en video’s. Hierbij kun je kiezen voor permanente posts op DikkeTitels.com en aan profiel posts, Stories en Reels op Instagram. Alles wordt in eigen huis geschreven en vormgegeven, met een professionele blik op tekst en beeld. 

De content wordt gemaakt volgens de richtlijnen van de klant en Google, voorzien van de juiste tags, krijgen do-follow links en worden permanent geplaatst.

Leestips:
Chai of the Tiger thee van Tastea: gggruwelijk lekker!
Proefslapen op het Pillow You hoofdkussen van M line
Twist mascara van Kiko Milano – Review!
Bombshell Beauty voor je daily beauty routine – Getest!
Duurzaam douchen met vegan body bars – kortingscode!

Breed adverteren met influencer marketing 

Wil je jouw campagne niet alleen bij Dikke Titels uitzetten maar bij 5, 10, 20 of nog meer influencers? Ik verbind je via influencer platformen aan de juiste personen. Ik denk mee over de strategische aanpak en bied full service. Dit wil zeggen dat ik je compleet ontzorg: van de eerste brainstorm tot en met het selecteren van de juiste influencers. En van het uitrollen van de opdracht tot en met de oplevering. 

Er is een breed netwerk met nano, micro, meso, macro en mega influencers. Dit zijn influencers met een lokaal, regionaal, nationaal en wereldwijd bereik. We bepalen aan de hand van jouw wensen samen een ideale mix en maken een plan van aanpak, waarin we het bereik en de prijs naast elkaar leggen in een kant-en-klare offerte.

User generated content

Als ik zeg dat influencers marketing the next big thing is, dan heb ik het over user generated content. Dit zijn posts die anderen over jou maken en delen, vergelijkbaar met een review. Je kunt zelf nog zo hard roepen hoe goed jouw merk is, maar niets werkt beter dan de aanbeveling van een buitenstaander!

Bijkomend voordeel bij influencer marketing is dat de content die voor jou gemaakt wordt rechtenvrij te gebruiken is. Je mag het ook gebruiken op je eigen website en social media-kanalen.

Proefslapen op het Pillow You hoofdkussen van Mline - review

Market place en open campagnes

Influencer marketing kan op verschillende manieren. In de basis zijn er 2 typen campagnes: market place en open campagnes. In het eerste geval zoek je gericht uit wie er voor je aan de slag gaat en benader je deze influencer(s) zelf met jouw opdracht. Bij open campagnes zet je de opdracht breed uit en geef je iedereen, of socialites die aan door jou gestelde richtlijnen voldoen, de kans om te pitchen. Beide manieren hebben zo hun voordelen. Wij kijken graag samen met jou naar de beste strategie voor je online campagne.

Samenwerken met influencers

Samenwerken met Dikke Titels en/of andere dikke influencers? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis brainstorm.