SEO Specialist

We walk, talk & breathe Google. Wil je online producten verkopen, dan zul je vrienden moeten worden met de zoekmachine. Dikke Titels is dé SEO Specialist voor website-optimalisatie.

Zoekwoordenonderzoek

Wil je jouw doelgroep bereiken, dan zul je eerst moeten weten waar zij naar zoeken – in relatie tot jouw product of dienst. Een zoekwoordenonderzoek kan verrassende inzichten geven. Dikke Titels kijkt naar focus keywords, maar richt zich ook op long tail zoekwoorden. Bij long tail SEO wordt verdiepend geschreven. Niet één zoekterm, maar een compleet verhaal vol ondersteunende termen. Meer weten?

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels

Over Dikke Titels SEO Specialist Marlouk Rodijk GIF

SEO Specialist nodig? Gevonden! Ik ben Marlouk uit Deventer. Ik heb Journalistiek gestudeerd aan Hogeschool Windesheim en ben, na een paar werkjaren in de media, doorgestroomd richting de marketing. SEO is voor mij de ideale mix van creatief schrijven – waar ik zo dol op ben – en voortdurend op zoek zijn naar online kansen. Als SEO Specialist zet ik jouw merk, product of dienst hiermee op de (digitale) kaart.

Contact

? 06 36 136 244
? redactie@dikketitels.com
▪ meer informatie over de diensten van Dikke Titels!

Website optimaliseren

Voor de beste SEO score is het zaak dat de websiteteksten geoptimaliseerd zijn voor Google. Met goede landingspagina’s en relevante blogartikelen bijvoorbeeld, maar er is meer.

SEO check

Website-optimalisatie begint met een SEO check. Staan alle title tags (H1 t/m H6) juist ingesteld? Zijn er dubbele meta’s? Gebroken links? Hoe scoort de site nu? Een goede technische basis het hoofdingrediënt van SEO.

Landingspagina’s

Goede webteksten, en dan met name speciale landingspagina’s, zorgen voor een langetermijnrelatie met Google. Dikke Titels focust zich op long tail zoekwoorden, LSI zoekwoorden, goede Call To Actions en interne linkbuilding.

Blogger gezocht!

Ik bied als SEO Specialist ook blogartikelen aan. Teksten van 400 – 1000 woorden over relevante onderwerpen binnen jouw branche. Actualiteiten, bedrijfsnieuws, een inhaker, een rubriek. Met een blog geef je bezoekers aanvullende informatie over jouw product of dienst, een extra reden om te kopen! Zet je SEO in, dan zorgt Google voor verkeer. De meeste blogs bouwen op termijn een vast publiek op.

SEO Specialist

Tekstschrijver Deventer - Dikke Titels - Mode en Media Blog | SEO Specialist

Je kunt mij inhuren voor:

  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • SEO strategie & creatie
  • SEO consultancy
  • SEO copywriting
  • technische SEO optimalisatie