SEO Deventer

SEO Deventer: je bent ondernemer, hebt een eigen website en wil gezien worden. Dikke Titels houdt alle trends en updates op het gebied van zoekmachine optimalisatie bij en neemt jouw SEO teksten volledig uit handen. Websiteteksten, blogs, productpagina’s, dikke titels, dunne titels. Kan!

SEO teksten

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Door de juiste zoekwoorden, meta’s, titels en tags te gebruiken, weet Google dat jij relevante informatie geeft binnen jouw segment en leidt de zoekmachine gratis bezoekers naar jouw website of webshop. Dikke Titels schrijft SEO teksten voor elke markt. Van de ijssalon op de hoek tot de bouw, mode en sport. En van Lokaal tot regionaal en nationaal.

SEO specialist

SEO Tekstschrijver Deventer | SEO Deventer

? 06 36 136 244
? redactie@dikketitels.com
▪ meer informatie over de diensten van Dikke Titels!

Website

Heb je een website, waarop je geen producten verkoopt maar bezoekers informeert over jouw onderneming? De juiste websiteteksten zijn essentieel om verkeer naar de website te leiden. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor organisch, oftewel gratis, verkeer. De tegenhanger van SEA: zoekmachine advertising. Voor ondernemers uit Deventer en omgeving dan een search naar SEO Deventer soms weinig opleveren. Gelukkig ben je nu hier! Dikke titels schrijft voor websites o.a. landingspagina’s, blogs en voert optimalisatie werkzaamheden uit op bestaande teksten. Het is uiteraard ook mogelijk om compleet nieuwe teksten te laten schrijven.

Webshop

Eigenaar van een webshop waarop je jouw producten verkoopt? Dan kan SEO de sales een enorme boost geven. Relevante landingspagina’s, productpagina’s met de juiste zoekwoorden en blogs over onderwerpen binnen jouw branche zorgen ervoor dat je gezien wordt. Een bestaande webshop laten optimaliseren is ook een mogelijkheid. Dikke Titels doet het voorwerk, Google de rest!

SEO Deventer – Blogger gezocht!

Dagelijks, wekelijks, maandelijks of seizoensgebonden bloggen? Over onderwerpen die binnen jouw branche spelen en actueel zijn? Ook hiermee vertel je Google dat jouw website of webshop interessant is. Speel jezelf in de kijker als specialist, promoot een evenement of aanbieding of start een rubriek en bouw een vast publiek op. Dikke Titels heeft meer dan 10 jaar ervaring met bloggen en kent alle ins en outs op online gebied. Doelgroepgericht schrijven is één van de specialiteiten. Teksten kunnen dan ook voor elke branche worden geschreven.