Cloud parfum van Ariana Grande – Review

Ariana Grande deelt graag ‘a few of her favorite things’ met ons. Ze prikkelt onze zintuigen niet alleen met haar sexy songs, maar bracht ook meerdere parfums op de markt. 1 van die geurtjes is Cloud: een warm luchtje met lavendelbloesem, peer en bergamot als basisingrediënten. Dikke Titels scoorde een flesje bij de lokale parfumerie in Italië, als sensuele finishing touch op zwoele zomeravonden. Een review!

Cloud parfum van Ariana Grande review en bestellen

Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande is een Amerikaanse zangeres. Ze brak in 2013 door met haar debuutalbum Yours Truly uit, waarop o.a. de hit Better Left Unsaid te vinden is. Verder kennen we haar van nummers als Thank You Next, Positions en Focus. In augustus 2016 maakte Ariana bekend dat ze een relatie had met rapper Mac Miller die 2 jaar later overleed aan een accidentele overdosis van drugs, medicijnen en alcohol. In 2017 werd in Manchester een aanslag gepleegd tijdens een concert van de zangeres, die hier lang en intens aangeslagen van was. Een terrorist bliest zichzelf op tussen het feestende publiek. Zijn broer, die hielp om de aanslag voor te bereiden, werd in 2020 tot 55 jaar cel veroordeeld.

Hoe ruikt de Cloud parfum van Ariana Grande?

Naast zoete en sensuele muziek, heeft Ariana ook verschillende geurtjes uitgebracht. Cloud is een zoete parfum voor een even zoete prijs. Het basisingrediënt is lavendelbloesen. Dit wordt verfijnd met zoete peer, frisse bergamot en note van gourmand praliné. Het zorgt voor een zoete geur. Niet te kinderlijk, maar vrouwelijk en sensueel. Cloud heeft een vanafprijs van €38,95 en een super leuk flesje, waarmee je letterlijk ‘in de wolken’ bent. Een fijne parfum om mee te beginnen, voor dames die liever niet te zware luchtjes dragen. Hij blijft een uur of 12 hangen. Hiermee zit je meestal wel goed, een enkele keer moet je bijsprayen.

Leestip: L’Oréal Pure Clay masker voor diepe reiniging van de huid

Review

Cloud parfum van Ariana Grande

Cloud parfum kopen

Hoe ruikt het?
Geurspoor
Blijft lang hangen
Prijs

4.9