Over Dikke Titels

Over Dikke Titels SEO Specialist Marlouk Rodijk GIF

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels

…een trendy mix van een mode en media blog, in combinatie met een fullservice tekstbureau. SEO specialist nodig? Of je social media-beheer uit handen geven? Check, check, dubbel check!

Fullservice tekstbureau

Teksten nodig voor jouw website, sociale media, flyers of vakblad? Volgens de laatste SEO-richtlijnen en helemaal hashtag proof. In ons online leventje draait alles om content. Prikkel klanten met korte en krachtige teksten, blog over onderwerpen die jouw doelgroep interesseren of word beste vrienden met Google door hem keywords en meta’s te voeren. Journalistiek en Marketing minded. Online en Offline.

Diensten

Een webtekst, blog, nieuwsbrief, social post, persbericht, brochuretekst, dikke titels, dunne titels? Kan! Misschien is jouw website wel toe aan een SEO Specialist met goede zoekwoorden en landingspagina’s. Of ken je de weg wel in social media-land, maar is iemand anders er nét even iets beter in? Ik help je graag met Content Creatie, Content Management en Online Marketing.

SEO Specialist

Dikke Titels is SEO Specialist in Deventer. Met mooie campagnes, verhalen en posts zet ik de stad en haar ondernemers op de (digitale) kaart. Geen rocket science, gewoon een goed verhaal! Tekstschrijver nodig of meer informatie? Neem contact op via 0636136244 of redactie@dikketitels.com.

Tekstschrijver Deventer - Dikke Titels - Mode en Media Blog

Blog

Tussen alle titels door, heb ik af en toe ook nog tijd om te bloggen. Over mode en media topics, de SEO- en marketing trends die ik volg om up to date te blijven en product reviews. De artikelen als eerste lezen? Volg @DikkeTitels op Instagram en check de Stories.  Het is ook mogelijk om product reviews te laten schrijven en publiceren op DikkeTitels.com.

Share