Over Dikke Titels

Marlouk Rodijk Dikke Titels Copywriter SEO Social Media Online Marketing

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels

…een trendy mix van een mode/media/wonen/lifestyle-blog, in combinatie met mijn werk als freelance copywriter. SEO specialist nodig? Je social media uitbesteden? Of vloggen voor je bedrijf? Check, check, dubbel check!

Copywriter

Teksten nodig voor jouw website, social media, flyers of voor een vakblad? Volgens de laatste SEO-richtlijnen en helemaal hashtag-proof? In ons online leventje draait alles om content. Prikkel klanten met korte en krachtige teksten, blog over onderwerpen die jouw doelgroep interesseren of word beste vrienden met Google door hem keywords en meta’s te voeren. Journalistiek en Marketing minded. Online en Offline.

Diensten

Een webtekst, blog, nieuwsbrief, social post, persbericht, brochuretekst, dikke titels, dunne titels? Kan! Misschien is jouw website wel toe aan een SEO specialist met goede zoekwoorden en landingspagina’s. Of ken je de weg wel in social media-land, maar is iemand anders er nét even iets beter in? Ik help je graag met Content Creatie, Content Management en Online Marketing.

SEO specialist

Dikke Titels is SEO specialist in Deventer. Met mooie campagnes, verhalen en posts zet ik de stad en haar ondernemers op de (digitale) kaart. Geen rocket science, gewoon een goed verhaal. Tekstschrijver nodig of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 0636136244 of redactie@dikketitels.com.

Tekstschrijver Deventer - Dikke Titels - Mode en Media Blog

Blog

Tussen alle titels door, heb ik af en toe ook nog tijd om te bloggen. Over mode en media topics, de SEO- en marketing trends die ik volg om up to date te blijven en product reviews. De artikelen als eerste lezen? Volg @DikkeTitels op Instagram en check de Stories. 
Het is ook mogelijk om in opdracht product reviews te laten schrijven en publiceren.

Share