Dikke Titels

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels

…een combinatie van een lifestyle blog en mijn diensten als content specialist. Dit doe ik remote vanuit Nederland & bella Italië, waar ik volop inspiratie vind voor interessante blogs en mooie posts. Je social media uitbesteden? SEO specialist nodig? Of influencer marketing inzetten voor je bedrijf? Check, check, dubbel check!

@marl0uk

Diensten

Nieuwe websiteteksten, een blog, nieuwsbrief, social post, persbericht, brochuretekst, dikke titels, dunne titels? Kan! Misschien is jouw website wel toe aan een SEO update met goede zoekwoorden en landingspagina’s. Of ken je de weg wel in social media-land, maar is iemand anders er nét even iets beter in? Ik help je graag met content creatie, management en online marketing.

Influencer marketing

Onbewust worden we online allemaal beïnvloed, of we dit nou willen of niet. Met influencer marketing geef je influencers een routekaart en leiden zij bezoekers, als een soort Google Maps, naar jouw product of dienst. Klinkt ingewikkeld, is het niet! Je moet alleen de weg kennen, wil je een goede influencer campagne opzetten. Ik zet mijn eigen kanalen én netwerk in en neem het complete plan van aanpak voor mijn rekening, van het zoeken en selecteren van de juiste boegbeelden tot en met de briefing en content creatie.

Volg mij op Instagram

SEO schrijver

Teksten nodig voor je website, social media, flyers of een (vak)blad? Volgens de laatste SEO-richtlijnen en helemaal hashtag proof? In ons online leventje draait alles om content. Prikkel klanten met korte en krachtige teksten, blog over onderwerpen die jouw doelgroep interesseren of word beste vrienden met Google door hem keywords en meta’s te voeren. Journalistiek en marketing minded. Online en Offline. Remote vanuit Italië.

Social media management

Social media management is bij veel bedrijven een ‘ondergeschoven kindje’, iets dat de office manager of stagiaire ‘er wel even bij doet’. Dat kan een strategie zijn, maar is zeker geen rendabele keuze. Eerder tijdverspilling. Als je niet genoeg tijd en aandacht besteed aan het uitdenken van een social media-strategie, een tone of voice, contentkalender etc. dan krijg je geen likes, shares en reacties en zijn die kwartiertjes die de stagiaire eraan besteed weggegooide tijd. Ik bied maandelijkse social media-abonnement voor Facebook en Instagram aan.

Contact

Dikke Titels is SEO schrijver. Met mooie verhalen en posts zet ik ondernemers op de (digitale) kaart. Geen rocket science, gewoon een goed verhaal. SEO specialist nodig of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31636136244 of redactie@dikketitels.com.

E-mailhandtekening Marlouk Rodijk - copywriter