Dikketitels.com - Tekstschrijver Deventer - SEO, social media en meer teksten

Dikke Titels is een trendy mix van een mode en media blog, in combinatie met een fullservice tekstbureau. Tekstschrijver Deventer nodig? Of je social media-beheer uit handen geven? Bekijk de diensten.

SEO Tekstschrijver Deventer Marlouk

Fullservice tekstbureau

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels. Teksten voor jouw website, sociale media, flyers of vakblad. Volgens de laatste SEO-richtlijnen en helemaal hashtag proof. In ons online leventje draait alles om content. Prikkel klanten met korte en krachtige teksten, blog over onderwerpen die jouw doelgroep interesseren of word beste vrienden met Google door hem keywords en meta’s te voeren. Journalistiek en marketing minded. Online en offline.

Diensten

Een webtekst, blog, nieuwsbrief, social post, persbericht, brochuretekst, dikke titels, dunne titels? Kan! Misschien is jouw website wel toe aan SEO-optimalisatie met goede landingspagina’s en een wekelijkse of maandelijkse blog. Of ken je de weg wel in social medialand, maar is iemand anders er nét even iets beter in? Ik help je graag met content creatie, -management en online marketing. Bekijk de diensten van Dikke Titels om alles te lezen over het aanbod.

Tekstschrijver Deventer

Dikke Titels werkt vanuit Deventer. Met mooie campagnes, verhalen en posts zet ik de stad en haar ondernemers op de (digitale) kaart. Geen rocket science, gewoon een goed verhaal. Tekstschrijver in Deventer nodig of meer informatie? Neem contact op via 0636136244 of redactie@dikketitels.com.

Tekstschrijver Deventer - Dikke Titels - Mode en Media Blog

Blog

Tussen alle titels door, heb ik af en toe ook nog tijd om te bloggen. Over mode en media topics, de SEO- en marketing trends die ik volg om up to date te blijven en product reviews. De artikelen als eerste lezen? Volg Dikke Titels op Instagram en check de Stories. Het is ook mogelijk om product reviews te laten schrijven en publiceren op DikkeTitels.com.

Mode

Wat is trending? Wie gaat viral? De nieuwste Insta challenge? De Stories of the day? We raken er maar niet over uitgepraat/geschreven – mode blog.

Media

Do you speak SEO? Wat speelt er in social media-land? Wat doen emojis voor je marketing? Topics waarover Dikke Titels kennis met je deelt in het media blog.