Zo wordt (offline) boodschappen doen een cadeautje

Steeds meer Nederlanders doen hun dagelijkse boodschappen online. Toch gaat het overgrote deel (80 procent) het liefst zelf naar de Appie, Jumbo of Plus. En dat is maar goed ook, want dan kun je tenminste een beetje pronken met je eigen boodschappentas! Een uniek model met jouw persoonlijke design. En ook nog eens hartstikke duurzaam.

Je personal shopper

Een leuk printje, een gek design of het logo van je business. Nu we massaal van de plastic tasjes afstappen, krijgt de boodschappentas een steeds persoonlijker tintje. Iedereen kiest zijn eigen favoriete variant. Een model dat stevig genoeg is om telkens opnieuw dienst te doen en tegelijkertijd ook leuk is voor het oog. In je favoriete kleur, met een leuke quote erop of in de huisstijl van je bedrijf. Kun je meteen goede reclame maken onder een brede doelgroep, wie komt er nou niet in de supermarkt!

Boodschappentas bedrukken the next big thing

Boodschappen doen met je eigen personal shopper

Na kleding, telefoonhoesjes, kantoorartikelen, relatiegeschenken en vele andere gepersonaliseerde producten is boodschappentassen bedrukken nu the next big thing. Een vilten shopper, een katoenen klassieker, een draagtas van canvas, een opvouwbare boodschappentas of een jute model met een eigen design. Ook leuk: laat een tas bedrukken en maak hem thuis af met leuke handgemaakte haakwerkjes of borduursels. Wedden dat niemand zo’n tas heeft!

Lees ook: Gekke decoratie die je huis nét even iets leuker maakt

Een fashion statement 

Zara replica van blauwe Ikea tas - boodschappentas als fashion statement

Weet je nog dat Zara in 2017 een replica van de blauwe Ikea tas op de markt bracht? Een daverend succes! Een boodschappentas is al lang niet meer puur praktisch. Een leuk model gaat overal mee naartoe en doet tevens dienst als strandtas, logeertas en (enorme) handtas voor dames die – net als ik – altijd een halve apotheek meenemen voor de zekerheid. En voor zo’n eyecatcher geldt natuurlijk: the bigger, the better. 

Doe maar lekker duurzaam

Duurzaam is anno 2019 al lang geen trend meer, maar de norm. Plastic tasjes zijn één van de veroorzakers van de enorme plastic soep die onze oceanen en het onderzeese leven bedreigen. Je eigen personal shopper draagt dus niet alleen bij aan je persoonlijke geluk, maar ook aan een groenere wereld. Een beter milieu begint in de supermarkt! #doemaarlekkerduurzaam