Zo upgrade je jouw favoriete outfit in no time!

Iedereen heeft een favoriet outfit. Of het nou je hipste trainingspak is of die jurk die niet alleen goed staat, maar ook nog eens heerlijk zit. Het zijn de kledingstukken die je het liefst elke dag zou dragen. Maar hoe awesome je setje ook is, soms heb je even een upgrade nodig om nét even wat meer te schitteren. Hoe doe je dat zonder afscheid te nemen van je lievelings broek of sweater? Check onze tips voor fashionable mannen en vrouwen.

Twitch & tweak je favoriete outfit

Twitch en tweak je favoriete outfit

Het zijn soms kleine dingen die je outfit helemaal kunnen opfrissen. Altijd dezelfde broek aan? Koop dan eens een paar verschillende riemen. En heb je een favoriete jurk? Ook daarbij kan een riem zorgen voor een geheel nieuwe look. Veiligheidsspelden zijn ook een gouden tip! Gebruik ze om een jurk, rok of broek in te korten of om de kraag van je trui een andere vorm te geven. Op YouTube zijn talloze tutorials te vinden die laten zien hoe je kleine twitches en tweaks toepast op je kleding om een compleet nieuwe look te creeëren. 

Een lekker klokkie om je arm 

Horloge kopen die bij je kledingstijl past

Als echte fashionista of fashionisto heb je nooit genoeg accessoires. Armbanden, kettingen, tassen: hoe meer je hebt, hoe meer je kunt mixen & matchen. Door steeds andere accessoires te dragen, kun je dezelfde outfit keer op keer dragen zonder dat dit opvalt. Wil je jouw outfit pimpen? En niet alleen die ene outfit, maar eigenlijk je complete look? Investeer dan in een horloge. Met een Armani horloge om je arm zie je er net even wat smoother uit. En ook met een Seiko Astron pimp je in no time je stijl. 

Leestip: De leukste festival outfits

Check je kapsel 

Haartrends

Je image is belangrijk daarom kies je voor mooie kleding, een lekker horloge en awesome sneakers. Maar om elke dag weer fris en trendy voor de dag te komen hoef je niet altijd nieuwe kleding aan te schaffen. Hoe gestyled je ook bent: als je kapsel een zootje is zie je er niet hip & happening out, al draag je Armani! Vergeet dus niet om, voordat je de deur uitgaat, even je kapsel te checken in de spiegel. Zo nu en dan helemaal van kapsel wisselen is ook geen gek idee. Dit is namelijk een prima manier om te wisselen van stijl en er volgens de laatste trends bij te lopen.