Waarom mannen dol zijn op het gevecht tussen jou en je skinny jeans

Het blijft een ding: de struggle tussen jou en je skinny jeans. Na elke wasbeurt is het weer een gevecht. Je wringt jezelf in de meest bizarre bochten om die broek over je billen te hijsen. En je lover maar genieten vanaf de zijlijn.

Mannen zijn dol op vrouwelijke rondingen. Natuurlijk heb je borsten- en billenmannen, maar over het algemeen worden stevige, ronde billen als sexy beschouwd. Heb jij ooit een man horen zeggen: “Ik hou wel van een paar lekkere platte billen?”. Ze zijn zeldzaam!

Maar wat is nou die trigger die ervoor zorgt dat een mannenhart op tilt slaat van jouw bilpartij? Uit onderzoek van een Turkse Universiteit blijkt dat het niet om ‘volle billen’ draait, maar om de vorm van je rug: je vrouwelijke rondingen. Huh? De onderzoekers toonden 300 mannen foto’s van vrouwenbillen en vroegen hen per vrouw aan te geven hoe aantrekkelijk zij haar vonden. Wat blijkt: de dames met de biggest booty’s legden het af tegen de vrouwen met  de diepste ronding in de rug; een holle rug.

Ready to go in je skinny jeans

In een skinny jeans worden je billen geaccentueerd. Als je zorgt dat je figuur in je bovenkleding ook goed uitkomt ben je ready to go!