Viktor&Rolf ontwerpt een kerstcollectie voor Hema

Viktor&Rolf ontwerpt een kerstcollectie voor Hema. De limited edition, Jingle Bows, bestaat uit kersttruien, kerstsokken, een rompertje, kerstballen, ballonnen, inpakpapier, servies, chocolade en tafellinnen. Het thema? Rood, goud en strikjes! 

Het is niet de eerste keer dat Viktor&Rolf voor Hema aan de slag gaat. Afgelopen zomer ontwierp het designersduo ook al speciale Pride T-shirts voor het Nederlandse warenhuis. Het is wel de eerste keer dat de collectie niet alleen uit kleding bestaat. De Jingle Bows-collectie is vanaf 18 november verkrijgbaar in Hema-winkels en op Hema.nl.

Viktor&Rolf ontwerpt een kerstcollectie voor Hema

“Hema is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen zoals tulpen en kaas. Hema heeft ook voor ons sinds jongs of aan een rol gespeeld in ons leven. Hema is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. Hema is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit,” laat het ontwerpersduo weten over de vernieuwde samenwerking.

Lees ook: DIY: zo maak je zelf je eigen musthave jas