Video + Foto’s: het eeuwige dilemma, string of slip?

string of slipDe week afsluiten met billen is altijd goed! Daarom leggen wij op deze zonnige vrijdagmiddag het dilemma string of slip? aan je voor. Met de zomer in aantocht is het altijd handig om de juiste lingerie paraat te hebben. En door elke dag een paar squads te doen, heb je binnen no time billen als J-Lo. Ook de heren kunnen gerust verder klikken, we hebben het internet weer afgestruind voor de nodige #booty-pics!

Eigenlijk klopt de stelling string of slip? niet helemaal, er zijn namelijk veel meer varianten. Zo kunnen wij dames tegenwoordig ook kiezen voor een hipster, boxershort of een stringboxer. De keuze is reuze, maar welke past het beste bij jou?

Slipje
Slipje is plat gezegd een ander woord voor de doodgewone onderbroek. Hoewel in de afgelopen twee decennia veel dames zijn overgestapt naar de string, is dit nog steeds het populairste broekje in Nederland. Ze zijn tegenwoordig in allerlei kleurtjes en met gekke printjes te verkrijgen.

String
stringBij de string is het gedeelte voor de billen vrijgelaten. Deze onderbroek is vooral erg populair omdat hij goed onder strakke kleding te dragen is. Doordat je aan de zij- en onderkant van je achterwerk geen naad hebt, tekent het niet. Veel vrouwen moeten wel even wennen aan een string. Een veel voorkomende reactie op beauty forums is ‘Ik vind een string niet lekker zitten, zo tussen je billen’. No worries dames, je bent er zo aan gewend. Een ander voordeel van de string is dat mannen het erg sexy vinden!

Hipster
Een hipster is een slipje met pijpjes, iets korter dan de pijpen onder een boxershort. Hipsters sluiten mooi aan bij de vorm van je benen. Afhankelijk van het model zijn de pijpjes iets hoger uitgesneden, zodat je toch iets meer booty showt dan bij een gewoon slipje. De populariteit van dit broekje is het afgelopen jaar enorm gestegen.

Boxer en stringboxer
11024145_1590684127840615_1825773909_nDe naam boxershort spreekt eigenlijk al voor zichzelf. Het is een kort broekje met pijpjes die ook door veel heren gedragen wordt. Tegenwoordig zijn ze ook in vele vrouwelijke kleurtjes en printjes verkrijgbaar. De stringboxer is een vrij nieuw model onderbroek. Het is een kruising tussen een boxer en een string. Aan de voorkant ziet dit slipje eruit als een boxershirt en aan de achterkant zijn de billen onbedekt.

Billen als J-Lo
Ben jij er na het lezen van bovenstaande tips helemaal uit, maar kunnen je billen nog wel wat extra training gebruiken? Check dan onderstaande video. Door een paar squads per dag te doen, heb je binnen no time billen als J-Lo!