Valentijnskado’s voor vrouwen – Zo steel je haar hart!

Voordat je het weet is het weer 14 februari: Valentijnsdag. Hoe maak je jouw vriendin, vrouw of geheime liefde duidelijk wat je voor haar voelt? Wat is een origineel kado? En waar scoor je de beste items? Ben je op zoek naar een lijntje met Cupido? Wij hebben hem voor je onder de sneltoets en helpen je aan de beste valentijnskado’s voor vrouwen!

Een loveketting

Amour ketting My Jewellery

Een ketting draag je altijd bij je en is dus een uitstekend valentijnskado voor je geliefde! Spreek je gevoel uit met een liefdevolle hanger en zorg ervoor dat ze nooit vergeet hoeveel je van haar houdt. Er hangt liefde i̶n̶ ̶d̶e̶ ̶l̶u̶c̶h̶t̶ om je nek!

Comfi valentijnskado’s voor vrouwen

Zijn jullie meer het type Netflix & chill? Dan maak je haar waarschijnlijk helemaal happy met comfi kleding, deze roze sweater. bijvoorbeeld Leuk detail: hij heeft een V (van Valentijn) in het decolleté, waarmee je haar dus letterlijk jouw Valentijn maakt. Het ultieme item om lekker tegen elkaar aan te kruipen.

Banding

Valentijnskado voor vrouwen - een schakelarmband

Diamonds are a girls best friend, dus als je in de smaak wilt vallen bij je girl dan koop je een mooi sieraad voor Valentijnsdag. Deze schakelarmband van roestvrij staal bijvoorbeeld. Hij is er in het zilver en goud. Een echte eyecatcher voor een speciale dag als februari.

You can leave your bag on!

Een trendy schoudertas it-bag als valentijnskado voor haar

Kleine schoudertasjes met een bijzonder hengsel zijn helemaal van nu. Hiermee maak je elke dame blij! Een goudkleurige ketting bijvoorbeeld of een tashengsel met extra accessoires eraan. Bij My Jewellery shop je de leukste it-bags en losse hengsels, waarmee je liefje elke keer weer fabulous voor de dag komt. Op Valentijnsdag is het leuk om een kleine verrassing in het tasje te doen. Een hint naar een spannende date voor twee wellicht!

Lucky charm oorbellen

Lucky charms oorbellen

Deze lucky charm oorbellen zijn een setje, net als jullie! Ze hebben een hartje en een slotje en zijn gemaakt van roestvrij staal, ze verkleuren dus niet! Wil je een bescheiden kado geven, maar wel iets dat uit een goed hart komt dan is dit het perfecte valentijnskado.