Twist mascara van Kiko Milano – Review!

Ik ben al meer dan twee jaar op zoek naar goede mascara. Ik word echt een beetje moedeloos van die vastgeplakte wimpers en uitgelopen ogen na een regenbui! Het ene na het andere advies van vriendinnen opgevolgd, maar tot nu toe zonder resultaat. Dus toen ik een paar weken geleden een winkel van Kiko Milano binnenliep en een vriendelijke medewerkster mij hun nieuwe mascara aanbood, had ik daar wel oren naar. Twist mascara van Kiko is de nieuwste innovatie in make-upland. Testen maar!

Twist mascara van Kiko Milano

De nieuwe uitvinding van Kiko Milano heet officieel: Unexpected Paradise Waterproof Twist Brush Mascara. Het bijzondere eraan is dat in de dop een speciaal draaisysteem is verwerkt. Hiermee kun je de borstel langer maken en drie verschillende effecten creëren: 

  • meer lengte en volume
  • perfect gekrulde, volle wimpers
  • een combinatie 

De Twist Brush Mascara is waterproof en niet duur. Hij is op dit moment in de aanbieding voor €6,50!

Goede waterproof mascara vinden

Leestip: Getest en gecheckt: plasticvrij douchen met Shampoo Bars

De testresultaten

Twist mascara van Kiko Milano

Handzaam
Borstel
Anti-klonten
Waterproof
Gewenste wimpereffect

Perfecte mascara gevonden!

De nieuwste uitvinding van Kiko is een schot in de roos als je het mij vraagt. Eén mascara waarmee je verschillende effecten kunt creëeren, top!

Om lengte te creëeren draai ik het borsteltje helemaal uit, zodat hij op z’n langst is. Zet je hem op ‘de korte stand’, dan zitten de borstelhaartjes dichter op elkaar en krijg je perfect gekrulde en volle wimpers: de dramatic look.

De Twist Brush Mascara klontert niet en is fully waterproof. Ik heb hem ontdekt in een filiaal van Kiko Milano op Sicilië en er de hele vakantie mee gezwommen!

Mijn zoektocht is gestaakt, of eigenlijk helemaal stilgelegd. Ik ben om! Mijn tante vroeg laatsts zelfs of ´dat mijn eigen wimpers zijn´. Mijn antwoord: “Ja, ik heb echt zulke lange wimpers van mezelf.” 😋

5