Tips & tricks: Zo ben je binnen no time van je melkflessen af!

MelkflessenAfgelopen vrijdag was de eerste dag in april waarop de thermometer de twintig graden haalde en dus Rokjesdag. Helaas zijn de meeste damesbenen in april nog niet klaar om gezien te worden. Met deze handige tips ben je in no time van je melkflessen af!

Bakken en braden
huidolieIn olie bak je niet alleen een lekker stukje vlees, ook je huid reageert erop. Smeer je benen lekker dik in (met huidolie, niet met Croma bakken & braden) en ga in je tuin of op de balkon liggen. Je zult zien dat je na een half uurtje al begint te verkleuren. Bij de eerst volgende gelegenheid zijn je benen alweer iets ‘voorgebakken’, dat scheelt een stuk. Onthaar je benen wel eerst goed voordat je in de zon gaat liggen. Zo wordt je mooi egaal bruin en ben je niet diezelfde avond het verkleurde toplaagje van je huid al aan het wegscheren.

Schaam je niet!
Schaam je vooral niet als je in het voorjaar met melkflessen rondloopt. Bijna niemand is in de lente al poepiebruin en hoe vaker je een rokje draagt, des te eerder verkleuren je benen. Bovendien ben je op je mooist als je zelfverzekerdheid uitstraalt.

Scrubben
Scrub je benen regelmatig. Tijdens het scrubben verwijder je dode huidcellen. Hierdoor gaat je huid stralen en blijft je bruine kleurtje langer zitten. Twee keer per week, tijdens het douchen, voor een optimaal resultaat. Je kunt een bodyscrub prima gebruiken in plaats van een douchegel als je er eentje kiest met een lekker geurtje.

zelfbruinersZelfbruiners
Wil het écht niet lukken in de zon? Dan kun je de natuur een handje helpen met een zelfbruiner. Zorg ook in dit geval eerst dat je benen goed geschoren en gescrubs zijn. Breng vervolgens een dun laagje bruiningscreme aan en smeer het goed uit. Voor je het weet zit er te veel op en eindig je als een dalmatiër. Dan kan je natuurlijk helemaal geen rokje meer aan! Veeg vooral je knieën en enkels nog even af met een handdoek. Op deze plekken gaat het vaak mis.

Succes girls!