Timberlands voor jou en je mini-me

Timberlands zijn de boots die nooit uit de mode raken. Voor hem, haar en voor de kids. Want zeg nou zelf: wat is er nou leuker dan een paar matching schoenen met je mini-me! Welke modellen vind je in je de nieuwe collectie? En hoe match je een paar Timberlands perfect met je outfit? We helpen je met stijladvies voor de hele familie.

Timberland

Timberland is een Amerikaans outdoor-merk. Het werd in 1952 opgericht en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd in modeland. De focus ligt op de bekende Timberland-schoenen, die in de volksmond ook wel Timbs of Timberlands worden genoemd, maar het merk verkoopt ook kleding en accessoires met een sporty look. 

De nieuwe collectie

Het iconic item van Timberland is de halfhoge stevige leren veterschoen. Die is er in verschillende uitvoeringen. Het basicmodel in camelkleur bijvoorbeeld, in donkerbruin of in het zwart. En er zijn ook speciale damesmodellen, met een smallere voet en/of een hakje. De nieuwe collectie is bijzonder outgoing en uniek. Hiermee laat Timberland zien hoe hun bekende schoen is geëvolueerd tot een eigentijdse fashion brand. Klik op de foto’s om direct te bestellen.

Timberlands voor jou en je mini-me

Timberlands voor jou en je mini-me

Kun jij niet wachten om jezelf en de fam een paar urban chique bergschoenen aan te meten? Timberlands zijn de elektrische bakfietsen onder de schoenen, geschikt voor alle leeftijden en iets waar je in gezien wilt worden. En zeg nou zelf: wat is er leuker dan matcing shoes met je mini-me! Ze zijn er in elke maat: van 15 t/m 51. En voor de allerkleinsten zijn er zelfs speciale babyschoentjes met een zachte buitenzool: in basic caramel en in zuurstokroze 💗

Leestip: 10 x waarom rode pumps altijd kunnen!

5 Timbs tips

  1. Warm water en een vaatdoekje werken het best bij vlekken. Gebruik geen zeep, dit kan wit uitslaan.
  2. Hebben je Timbs een naar geurtje? Zet ze een nachtje buiten als het vriest. De volgende morgen zijn ze weer helemaal fresh!
  3. Ga nooit met schoenpoets aan de slag, hiervoor leent het ruwe velletje zich niet!
  4. Spelen met stijl? Vervang je veters dan voor een set in een opvallende kleur, knalroze bijvoorbeeld of bordeauxrood.
  5. Met twee verschillende schoenen steel je ook de show. Koop 2 verschillende paren Timberlands en draag er van elk 1.