The Face Mask Collection van Mango

Voor dames, heren en voor kids. Met ruitjes, stippen, een bloemenprint, panterprint, tie dye, in zwart, wit of in een toffe kleur. Mango komt met een eigen mondkapjes collectie, één die net zo fashionable is als de kleding van de Spaanse winkelketen! The Face Mask Collection van Mango is vanaf vandaag in alle winkels én in de online shop verkrijgbaar.

‘Trendy mondkapjes in de nieuwe normaliteit’

“De nieuwe normaliteit heeft essentiële elementen zoals mondkapjes toegevoegd aan onze routine. Bewust hiervan hebben we The Face Mask Collection van Mango in ons assortiment opgenomen: mondkapjes met een hoog filtratievermogen, goedgekeurd en gecertificeerd door AITEX, verkrijgbaar in een breed scala aan dessins”, laat de modeketen weten.

The Face Mask Collection van Mango

In de gloednieuwe collectie vind je mondkapjes in diverse kleuren, maten en motieven. Dit geeft je de mogelijkheid om je ‘face fashion’ helemaal af te stemmen op je outfit, of juist niet natuurlijk! Er zijn speciale modellen voor dames, heren, voor meisjes en voor jongens. 

Maten

De mondkapjes voor kids zijn er in drie verschillende maten: 

S – 3-5 jaar: 5,5 x 13 cm
M – 6-9 jaar: 6,5 x 15 cm
L – 10-12 jaar: 8,5 x 17 cm

Een mini-me mondmasker

Je thuis gemakkelijk zelf opmeten welke maat mondkapje je moet hebben. Passen kan (uiteraard) niet. De dames- en herencollectie kennen één maat, die voor iedereen gelijk is. Trendy moeders en dochters kunnen hun mondmaskers op elkaar afstemmen en de kleine een mini-me masker cadeau doen! En om jullie outfit compleet te maken zijn er bijpassende accessoires, zoals handschoenen en heuptasjes. Hoe leuk is dat!

Leestip: Trendy mondkapjes: hippe kleuren, printjes en quotes
Leestip: 6 x: ringen trends voor finger fashionista’s

Bestellen?

De mondkapjes uit collectie van Mango zijn er al vanaf €7,99, als set en los verkrijgbaar. Shop online!

Foto: Maksim Goncharenok