Slank de zomer in, tip 11: jus d’orange met water

Afslank tip: jus d'orange + waterNu het zonnetje zich weer heeft laten zien en we nog maar een paar weken de tijd hebben om een strak bikinilijf te kweken, staat een abonnement bij de sportschool ineens weer bovenaan ons verlanglijstje. Voor dames die liever niet tussen al die zwetende mannenlichamen op de crosstrainer stappen, hebben wij een goede huis-, tuin- en keukentip: jus d’orange met water!

 

Water drinken is natuurlijk het allerbeste als je wil afvallen. Hier is helemaal niets aan toegevoegd, geen suikers, cafeïne en al die andere dingen die slecht voor je zijn. Daarnaast geeft water ook geen lelijke aanslag op je tanden, wat je van thee wel krijgt (zelfs groene thee zorgt voor een lichte verkleuring van je gebit).

Lees ook:
Tien trucjes om strak de zomer in te gaan

Nou kunnen wij ons voorstellen dat je van 24/7 water drinken een tikkeltje depressief wordt. Ga dan niet over op frisdrank of koffie, maar meng jus d’orange met water! Jus d’orange heeft een krachtige smaak, als je een glas tot de helft vult met water en de andere helft met sinaasappelsap is het nog prima te drinken. Zo krijg je maar 50% van de dikmakende fruitsuikers binnen!