Rouge Panda: de nieuwe beauty webshop from Italy with love

Wat krijg je als je Prosecco, panda’s en parfum mixt? De feestelijke lancering van het nieuwe beautylabel Rouge Panda! Op maandag 30 oktober ging het nieuwe merk officieel live en vanaf nu kan iedereen naar hartelust online shoppen voor body care, make-up en parfum!

Rouge Panda

Rouge Panda logo kopie

Rouge Panda is een levensstijl, mijn levensstijl. Ik verkoop persoonlijk geselecteerde verzorgingsproducten, make-up, parfum en een afslankprogramma met 1 op 1-begeleiding. Ik werk deels vanuit Nederland en deels vanuit Montagnana, een dorpje in het noorden van Italië. Op rougepanda.nl help ik mensen om, net als ik, online op afstand te werken. Vanuit bella Italia of een andere mooie plek onder de zon. Een lifestyle dus!

De feestelijke lancering

Onder het genot van een fles Prosecco en met een beauty party voor een select groepje dames werd op 30 oktober het feestelijke startsein voor Rouge Panda gegeven. De lancering vond plaats in kapsalon Hair by LIZZ in Deventer, waar alle producten konden worden getest en geroken. Daarnaast werd er een eyeliner DIY gegeven en natuurlijk nog lang nagekletst.

Leestip: Samenwerken met beauty influencers

Marlouk: “Ik ben verliefd geworden op een Italiaanse man, de Italiaanse mode en op de Prosecco. Mijn man deel ik niet, de rest wel! haha”

De producten van Rouge Panda

De producten van Rouge Panda worden geproduceerd door FM World. Dit is een internationale distributeur in de beauty-industrie, die wereldwijd dames en heren blij heeft gemaakt met bodycare, make-up, parfum en afslankproducten. Van een geweldige face oil tot douchegel, body cream en haarmaskers. En van mascara en eyeliner tot een goedkope parfumlijn. Dit laatste concept heet ‘The Bottle Switch’. Je koopt dezelfde geurformules als bekende merken maar dan met tot wel 70% korting. En voor alle producten geldt: vandaag besteld is morgen in huis!

Shop Rouge Panda!

Beauty influencer worden

FM World geeft geen geld uit aan marketingcampagnes op radio en televisie, maar zet vol in op resellers. Meld jij je via Rouge Panda aan om beauty influencer te worden? Dan krijg je een eigen login bij FM World en altijd 30% korting op de catalogusprijs. Dit is dus winst die je mag houden. Deze leverancier werkt en verstuurt wereldwijd: in heel Europa, Australië, Dubai en andere delen van de wereld. Alles wordt rechtstreeks naar de klanten verstuurd. Dit zorgt ervoor dat je als reseller geen omkijken hebt naar de verzending en dat pakketjes super snel worden afgeleverd, in Nederland binnen 1 dag!