Rokjesdag 2021 is onderweg! 15 x: inspiratie voor de zomer

Rokjesdag is de eerste zomerse dag van het jaar, waarop het kwik in De Bilt de 20 graden aantikt. Als we de voorspellingen mogen geloven, dan is het volgende week zover. De jurkjes en rokjes mogen dus weer uit de kast ladies! Voor welke stijl kies jij op Rokjesdag 2021? Welke kleuren zijn hot? En waar scoor je de leukste rokjes voor komende zomer? Een kleine shopping guide!

Rokjesdag 2021

Rokjesdag 2021 valt – als het even meezit – op zaterdag 9 mei. De rokjes mogen dan weer van de achterste plank worden gehaald en de panty’s lekker in de sokkenla blijven liggen! Je hebt natuurlijk niet meteen perfecte zongebruinde benen, maar met een beetje voorwerk op het balkon kom je een heel eind. Smeer jezelf wel altijd goed in! Hiermee creëer je niet alleen een mooie en egale kleur, maar bescherm je je huid ook tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. 

Leestip: Veilig zonnen doe je zo – tips!

15 x: inspiratie voor Rokjesdag 2021

‘Show me some leg!’, lijkt het motto dit jaar. Jurkjes en rokjes zijn óf heel kort, óf tot op de enkel. Deze laatste trend zien we veel bij plissérokken van satijn. Lekker zwieren kan ook op Rokjesdag 2021! Het minirokje, ook wel bekend als het tennisrokje, siert komende zomer het straatbeeld. De tijdloze jeanstrend doet het ook goed dit voorjaar. We zien hem in de traditionele denimkleur, maar ook in het zwart of een vrolijke voorjaarskleur. 

Online zomerjurkjes en rokjes bestellen

Zomerjurkjes en rokjes gaan als warme broodjes over de digitale toonbank van april t/m half augustus. Gelukkig hebben veel webshops vanaf eind juni of begin juli een grote zomersale! Dit verschil per shop. Check goed wanneer jouw favoriete merk in de uitverkoop gaat, want in de sale geldt: wie het eerst shopt scoort de beste items voor een zachte prijs! Wij hebben alvast een paar leuke collecties voor Rokjesdag 2021 voor je op een rij gezet!

Leestip: 2021 zonnebrillen: een trendy zonnebril kopen doe je zo!

Rokjes bestellen bij Zalando
Rokjes bestellen bij De Bijenkorf