OppoSuits – Nederlandse ontwerpers hype in de VS

Opposuits deal met Macy'sDrie heren uit Nederland zijn een dikke hit in Amerika. Kostuumontwerpers Jelle van der Zwet (29), Jasper Castelein (30) en Guus Bakker (37) van OppoSuits hebben kerstpakkenlijn op de markt gebracht. Deze is scoort zo goed dat ze onlangs een mega deal hebben gesloten met het bekende warenhuis Macy’s.

Het gaat om zes verschillende pakken, die allemaal geheel in kerststijl zijn ontworpen. Op opposuits.nl zijn de designs te bewonderen, die allen een toepasselijke naam dragen; Quilty Plessure, The Rudolph, Treemendous, Snowflake, Gangstaclaus, Christmaster en Starring.

OppoSuits werd drie jaar geleden opgericht door Jasper, Guus en Jelle, die zich lieten inspireren tijdens een vakantie in Zuid-Oost Azië. Inmiddels zijn meer dan 45 verschillende designs verschenen, die over de hele wereld verkocht worden.OppoSuitsOpposuits Macy'sOpposuits Jasper, Jelle en GuusOpposuits pak 7Opposuits pak 8Opposuits pak 6 Opposuits pak Opposuits pak 2 Opposuits pak 3 Opposuits pak 4

 

“Onze ontwerpen zijn bedoeld voor mannen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar toch een trendy stijl willen uitdragen”, aldus het drietal.

Editie.nl vroeg Amerikaanse voorbijgangers naar een reactie op de bijzondere ontwerpen.