Nieuwe nageltrend: de Stiletto nagel

Welke vorm heeft jouw nagels?Deze winter zien we weer nieuwe trends voor onze nagels. En dan hebben we het niet alleen over de kleur (want deze winter zien we weer de prachtige nude tinten, oud roze en warme grijze tinten), maar het is nu vooral de vorm die anders gaat worden. Waag jij je aan de Stiletto nagel of ga je voor de Almond shape?

Nog steeds komen de squared shaped nagels voorbij. Een goed voorbeeld hiervan is de french manicure. Dat was een trend die lang heeft aangehouden, maar werd ingehaald door de korte nagels. Very fifties! Mooi, kort en rond gevormd met perfect verzorgde nagelriemen in een mooie heldere kleur gelakt, vaak in rood.

Het nieuwste van het nieuwste is de Stiletto nail. Hele lange nagels die zo spits en scherp worden gevijld dat ze lijken op kattennagels. Veel sterren als Beyonce en Rihanna zijn ermee gespot. Heel bijzonder en wellicht ook een mooi fashion statement, maar niet echt praktisch. Deze trend is vooral voor dames die geen mails tikken, luiers verschonen en boodschappen doen.

Wij gaan deze herfst en winter voor de Almond nails. Sexy, chic en elegant. De nagel mag weer wat langer, zodat de mooie amandelvormige shape gevijld kan worden. Dit is echt dé nageltrend voor de winter. Prachtig gevormd en super strak gelakt in een nude tint of oud roze.