Nieuwe eetbare huidverzorging!

tasty-skincare-cactusvijg-olie-chia-30mlCactus is misschien niet de eerste plant die bij je opkomt als je denkt aan een glad huidje, maar toch heeft de plant een uiterst heilzame werking. Voor de nieuwe productlijn maakt Tasty Skincare gebruik van pure cactusvijg olie. Het merk gebruikt alle ingrediënten rechtstreeks uit de natuur en creëert hiermee een huidverzorging dat 100% puur, eerlijk, biologisch en… eetbaar is!

Pure cactusvijg olie is het meest krachtige, puur natuurlijke schoonheidsproduct ooit voortgebracht door de natuur. Niet voor niets wordt het de ‘platinum olie’ genoemd. Wat er precies in deze producten van Tasty Skincare zit? Pure biologische, koudgeperste cactusvijg olie van de allerbeste kwaliteit en verder… niets!

Wat doet het?
Cactusvijg olie vermindert de diepte van rimpels en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Daarnaast wordt de elasticiteit verhoogd, voorkomt of vermindert het wallen en donkere kringen, vervaagt het littekens (bijvoorbeeld van acné), hydrateert het de huid én verstevigt de huid van en rond de borsten. Bij SoloBioMooi is de Cactusvijg Olie PURE en de Cactusvijg Olie PURE + te koop. Deze laatste is een blend op basis van pure biologische cactusvijg olie én Chiazaad olie. Twee anti-aging kampioenen die de olie in deze specifieke samenstelling nóg sterker maken.

Smullen maar!tasty-skincare-huidverzorging-op-basis-van-cactusvijgolie
De bedenkers van Tasty Skincare geloven dat alles wat je op je huid of in je haar smeert, je ook moet kunnen eten. Dat klinkt logisch, dus proef gerust! Alle producten zijn prima te gebruiken door bijvoorbeeld een smoothie of als slaolie. Tasty Skincare staat voor supergezonde voeding… voor je huid!

Waar kan ik het kopen?
Deze nieuwe lijn zonder fratsen met een natuurlijke oerkracht is verkrijgbaar via www.solobiomooi.nl, de webshop voor biologische cosmetica.