Nagellak voor de zomer: leuke kleurtjes en nailart

Nagellak raakt nooit uit de mode. Al sinds Marilyn Monroe in de jaren ‘50 Mr. President én het publiek voor haar won met haar felrode lippen en nagels, zijn we verknocht aan gekleurde nagels. Het kleurenpalet is tegenwoordig een stuk uitgebreider dan standaard rood en roze. En met nailart zorg je voor de ultieme glamour glow. Bekijk de beste nagellak voor de zomer!

Nagellak voor de zomer in vrolijke kleuren

Nagellak voor de zomer in vrolijke kleuren

Zwart, bruin en bordeauxrood mag je in de zomermaand even naar de achterkant van je schap verplaatsen. Nagellak is er tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog en in de zomer mag het lekker fel en vrolijk! Hierbij kun je denken aan kleuren als geel, oranje, lichtblauw en lichtgroen, roze, zilver, gebroken wit en paars.

Unieke nailart

Nagellak voor de zomer

Naast een trendy kleurtje kun je je nagels extra flair geven met steentjes, juweeltjes en andere nailart. Er is tegenwoordig zelfs 3D nailart. En wat ook makkelijk is: stempelen of stickeren. De stempels en stickers zijn kant-en-klare figuurtjes, die je alleen nog maar op hoeft te plakken. En er zijn ook stickers die de vorm van je nagels hebben. Zo maak je in no time ware kunstwerkjes van je nagels.

Leestip: Nieuwe nageltrend: de Stiletto nagel

3 handige nagellak tips

Krijg jij altijd maar 1 hand netjes? Moet je een vriendin om hulp vragen? Of 3 keer bijwerken? Wij helpen je met 3 tips voor perfect nails!

1. Begin met de hand waar je het slechts in bent

Ben je rechts? Begin dan met het lakken van deze hand. Je begint dan met de kant waar je het minst goed mee kunt lakken en kun je je goede hand gebruiken als 1 kant nat is.

2. Een beetje morsen mag

Veel dames hebben een flesje remover klaar staan om stukjes meegelakte meteen bij te tippen. Dit is helemaal niet nodig! Nagellak gaat onder de douche of tijdens het handen wassen gemakkelijk van je huid af. Je kunt dus alle hoekjes goed meepakken en zoveel morsen als je wilt!

3. Aflakken met een nailharder

Heb je 1 of meerdere lagen aangebracht en zien je nagels er tiptop uit? Vergeet dan niet de finishing touch aan te brengen. Met een blanke lak of nailharder als toplaag blijven je nagels een week lang perfect in kleur.