Mosaert kleding van Stromae – Organisch en gerecycled

Dat Stromae een echte alleskunner is wisten we al. De 36-jarige wereldster uit België maakt van zijn shows niet alleen een muzikaal, maar ook een theatraal spektakel. Maar het label van Stromae doet meer, hij heeft namelijk ook zijn eigen kledinglijn! De Mosaert kleding van Stromae is organisch, gemaakt van gerecycled materiaal en je bestelt het simpel en snel online. Très très formidable!

Mosaert kleding van Stromae

Mosaert kleding van Stromae

Mosaert bestaat al een tijdje, sinds 2014. In de store vind je tops, broeken, sweaters, jacks, sokken, schoenen en meer. Elke collectie is uniek en limited, op = écht op! De kleding wordt in Portugal gemaakt, van organisch katoen en gerecyclede grondstoffen. De prijzen variëren van 17 euro voor een paar sokken tot 50 euro voor een T-shirt en 210 euro voor een jack. 

Capsule 6

De nieuwste collectie heet Capsule 6 en bestaat uit 15 uniseks eco-items. Wat hierin vooral opvalt is het nieuwe logo, een driekleurige wolk. “Die staat symbool voor de droom en het creatieve proces dat vooraf ging aan het maken van deze collectie”, licht Stromae toe. De hoofdkleuren in de nieuwe Mosaert kleding van Stromae zijn: blauwgrijs, kaki en aardetinten in ton sur ton. Dit zijn ook de kleuren in het wolkenlogo.

Capsule 6 kledinglijn

Leestip: Monica Geuze ringen: MEAUXMEAUX
Leestip: Shop de nieuwe kledinglijn van Janny van der Heijden

Alors on danse à Ziggo Dome

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 komt Stromae naar Nederland. De shows in de Amsterdamse Ziggo Dome staan in het teken van zijn album Multitude. Dit is de opvolger van het megasuccesvolle album Racine carrée, waar o.a. Formidable, Papaoutai en Tous les mêmes op staan. In januari 2022 bracht Paul Haver, zoals Stromae in het echt heet, de eerste single van zijn nieuwe album uit: L’enfer (de hel). Luister hem hier.