Monica Geuze ringen: MEAUXMEAUX

Dat Monica Geuze een echte duizendpoot is hebben we allemaal kunnen zien in haar realityserie Like Monica, op Videoland. Naast een super schattige dochter, haar eigen vlog, een pyjamacollectie en een online platform voor zelfontwikkeling heeft de 25-jarige influencer ook haar eigen sieradenmerk: MEAUXMEAUX. Waar kun je Monica Geuze ringen scoren?

MEAUXMEAUX

MEAUXMEAUX spreek je op z´n Frans uit: als MoMo. Het staat voor MOnica x MOst Wanted. Het merk is namelijk een samenwerking tussen Monica en haar bff Danique Bossers (naast Monica op de foto), van webshop Most Wanted De dames lanceerden hun merk in 2018. De ontwerpen kenmerken zich door het minimalistische design en reiken inmiddels verder dan alleen sieraden. Naast Monica Geuze ringen, oorbellen, kettinkjes en armbanden kun je ook Monica Geuze kleding kopen bij Most Wanted. 

Monica Geuze ringen

Ring bling is niet alleen met mooi weer leuk, ook rond de feestdagen versieren we onze vingers graag. Weliswaar in een iets andere stijl, maar ze mogen ook in het najaar gezien worden! Monica Geuze ringen zijn perfect voor de herfst/winter, als we het allemaal wat meer ingetogen houden. De minimalistische ontwerpen sluiten hier perfect op aan. Er zijn verschillende soorten: zegelringen, muntringen en de bekende Three of a Kind ring – die uit drie losse ringen bestaat. Monica Geuze ringen zijn er in een zilver- en goudkleurige uitvoering, online te bestellen vanaf €19,99.

Leestip: 6 x: ringen trends voor finger fashionista’s

https://www.instagram.com/p/Bb43q1tn4br/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CER7zCBp_wI/?utm_source=ig_web_copy_link

MEAUXMEAUX kleding

Na de release van de Monica Geuze ringen en andere juwelen, hebben de dames ook kleding aan hun collectie toegevoegd. T-shirts, hoodies, shorts, bikini’s, een party dress en heerlijke wollen jurken voor de winter. De kleuren zijn lekker basic: zwart, wit, grijs en een kleine uitspatting in het roze! MEAUXMEAUX kleding is voor iedereen betaalbaar. Zo kost een short bijvoorbeeld €29,99, een T-shirt €34,99 en een wollen jurk €49,99.

Leestip: Monica Geuze kledinglijn: NA-KD x Monica

Kadotip voor Kerst

MEAUXMEAUX sieraden zijn het perfecte kado voor Kerst. Een persoonlijk geschenk dat bij elke vrouw in de smaak valt! De Lots of Love ring en de Be Mine onderstrepen het thema liefde, waar we met Kerst zo dol op zijn. Ook leuk op 14 februari, voor je Valentijn!

Hoofdfoto: @monicageuze