Mode die het hele jaar door kan

Veel mensen hebben een zomer- en wintergarderobe. ‘s Winters gaan de korte broeken naar zolder, om in het voorjaar weer voor de dag gehaald te worden en andersom geldt hetzelfde voor de winterjas, sjaals en wollen truien. Er zijn echter een aantal items die we onterecht opbergen. Wij hebben een top 3 gemaakt met mode die het hele jaar door kan.

1. Laarzen

Mode die het hele jaar door kan

Laarzen voor dames zijn een goed voorbeeld van items die je nooit hoeft op te bergen. ‘These boots are made for walking’ mag je gerust letterlijk nemen. Zeker als je voor stijlvolle lichte kleuren gaat, kunnen ze prima onder een zomers jurkje of rokje. Het effect is juist super stijlvol en helemaal van nu. Niet zo lang geleden werden Uggs zelfs onder een spijkerrokje gedragen. Uiteraard laat je in de zomer die dikke panty achterwege.

2. Sjaals

In de winter is sjaal musthave nummer 1 als je naar buiten gaat en lekker warm wilt blijven, maar ook in het voorjaar kunnen ze prima. Geen dik wollen exemplaar natuurlijk, maar een luchtig model van katoen of zijde. ‘s Zomers gebruik je hem als omslagdoek als het ‘s avonds afkoelt. Je neemt hem mee in je tas en matcht hem op kleur of print bij de rest van je outfit. 

Leestip: Zo upgrade je jouw favoriete outfit in no time!

3. Vesten

De dikke wollen vesten wil je na een koude winter het liefst zo snel mogelijk opbergen. Ze nemen veel ruimte in beslag in je kast, waar je een hoop leuke T-shirts en tops kunt neerleggen. Toch zijn vesten niet per se een item voor de winter, ze doen in de lente en zomer ook prima dienst als jasje. Tijdens een frisse voorjaarsavond op het terras of als je het ‘s avonds op de bank een beetje koud begint te krijgen. Door de vesten ook in de zomer te gebruiken, creëer je meteen meer opties voor een leuk kledingsetje.