MOAM ontwerpt T-shirt voor 150 jaar Rode Kruis

Creatief platform MOAM heeft drie T-shirts ontworpen voor het 150-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis. MOAM-founder Martijn Nekoui heeft met eigen ogen het werk van het Rode Kruis aanschouwd in Zambia waar het Rode Kruis de bevolking helpt met moederhulp, hygiëne- en waterprojecten. “Het Rode Kruis helpt écht, altijd en overal. Mooi dat we op onze manier ook een bijdrage kunnen leveren”.

MOAM brengt in gelimiteerde oplagen met drie kleurrijke, creatieve en humoristische t-shirts het Rode Kruis positief onder de aandacht en maakt duidelijk dat dit iconisch embleem onderdeel is van iedereen.

WAAROM DIT T-SHIRT?

Het Rode Kruis is een netwerk van mensen. Een wereldwijd collectief met één doel: mensen in nood helpen. Altijd en overal. Al 150 jaar een begrip. Wij vroegen stichting MOAM, ons te helpen bij het verspreiden van de kennis over het Rode Kruis. Veel mensen kennen immers enkel ons embleem. Deze kennis is heel belangrijk, want het Rode Kruis biedt bescherming in gebieden waar dat nodig is. Maar het Rode Kruis zijn wij allemaal, van de helden in oorlogsgebieden tot de vrijwilligers op een festival.

WAAR GAAT DE OPBRENGST HEEN?

De opbrengst van de T-shirts wordt volledig besteed aan het goede doel. Met de opbrengst worden projecten van het Rode Kruis in binnen- en buitenland gefinancierd. Dit loopt uit een van hulp aan ouderen in Nederland tot voedselhulp in Syrië.

BESTELLEN

Wil jij ook zo’n gaaf MOAM shirt? Je kan ze hier bestellen!