Kledinglijn van Lil Kleine: JORIK – sportieve herenmode

Als BN’er hoor je er tegenwoordig niet meer bij zonder eigen kledingmerk. Dit moet ook Lil Kleine gedacht hebben, toen hij zijn eigen kledinglijn lanceerde. JORIK is een sportieve collectie voor heren met hoodies, shirts, caps, joggers en tegenwoordig ook mondkapjes! De kledinglijn van Lil Kleine is betaalbaar (vanaf €16,-) en je profiteert nu ook nog eens van kortingen tot 70 procent!

De kledinglijn van Lil Kleine

JORIK, de kledinglijn van Lil Kleine, is vernoemd naar de rapper die Jorik Scholten heet. Sleutelwoorden voor de stijl zijn: comfortabel en zelfverzekerd, iets dat hij zelf ook is! Hiervoor haalt hij inspiratie uit zijn partner Jaimie Vaes, stijliconen, levenservaringen en zijn eigen lifestyle. De collectie loopt uiteen van T-shirts met een opvallende print tot petjes met een smiley face en zelfs boxershorts voor je ‘lil kleine man’. 

“Mijn persoonlijke interesse heeft altijd al bij fashion gelegen. Voor mij is dit een manier van mezelf uiten, net als muziek. Mijn kleding moet aansluiten bij de leefstijl van jongvolwassenen en mensen die ’jong van geest’ zijn. Die mindset wil ik overbrengen. Een collectie voor iemand die houdt van zowel luxe als dagelijks comfort. Van het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddagbrunch met vrienden en familie”, aldus de rapper bij RTL Boulevard.

Geen collab collectie, maar een eigen merk

De kledinglijn van Lil Kleine is geen collab collectie, zoals vele BN’ers doen: Ronnie Flex met CoolCat bijvoorbeeld of Fred van Leer met Shoeby. Kleine drukt met het merk echt zijn eigen stempel op de Nederlandse fashionindustrie en brengt het als eigen merk op de markt. Een luxe modemerk, waarin hij zelf ook regelmatig het podium betreedt en dat alleen verkrijgbaar is op zijn eigen website

De kledinglijn van Lil Kleine - JORIK

Leestip: Monica Geuze ringen: MEAUXMEAUX