Het Killerbody dieet van Fajah Lourens: slank in 12 weken

Fajah Lourens Killer Body BookFajah Lourens is actrice, DJ en in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding. Haar platform Mykillerbodymotivation heeft honderdduizenden volgers en dat maakt haar de absolute koningin van de Nederlandse fitgirls. Op 21 april verschijnt haar boek Killerbody dieet.

Hierin vind je alles wat je moet weten om de eerste stappen te zetten om jouw eigen killerbody te vormen én te behouden. Het boek begint met een 12 weken dieet en voedingsschema’s voor mannen en vrouwen. Daarnaast bevat het boek 12 weken trainingsschema’s voor thuis en in de gym. Alles is apart van elkaar, maar ook samen te volgen.

Ben je geen sporter? Volg dan gewoon het dieet. Wil je niet afvallen? Volg dan alleen het voedingsschema voor sporters. Dit is geen dieet, maar een manier van eten die gezond en regelmatig is.

Naast alle diëten en trainingen staat het boek vol informatie over bijvoorbeeld macro’s, cardio, supplementen, foodprep-adviezen en heel veel tips over hoe je het allemaal het beste kunt doen én volhouden. Fajah deelt daarnaast haar eigen ervaringen en foto’s van onder andere haar zwangerschappen en deelname aan Expeditie Robinson.

Het Killerbody Dieet is een simpele vertaling van alle moeilijke stof die rondzwerft over gezond afvallen en trainen. Met dit boek zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben. Gemaakt met behulp van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen.

 Killer Body Book
Slank in 12 weken
Auteur: Fajah Lourens
Prijs: € 20,-
Verschijningsdatum: april 2016
Kosmos Uitgevers