Killerbody 3: Back in shape met Fajah Lourens

Vorige week lanceerde Fajah Lourens haar nieuwe boek tijdens een exclusieve lunch in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. In haar derde Killerbody-boek deelt Fajah alles wat je moet weten over voeding en sporten tijdens en na je zwangerschap en hoe je op een verantwoorde manier weer back in shape komt en volop kunt genieten van je gezin. Killerbody 3 van Fajah Lourens

Training en voeding tijdens en na je zwangerschap

Killerbody3 – Back in shape is een compleet naslagwerk voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of al zijn bevallen. Wat verandert er aan mijn lichaam als ik zwanger ben? Hoe zorg ik dat ik gezond blijf voor mij en mijn kind? En kan ik blijven sporten? Fajah weet raad.

Na de bevalling en de kraamtijd motiveert Fajah je om weer (veilig) te gaan trainen en overtollige kilo’s kwijt te raken. Tot slot deelt ze de ultieme tips om op gezond gewicht te blijven en vertelt ze meer over welke voeding gezond is voor jou en je gezin.

Killerbody voor vaders

Inclusief vele extra’s zoals do’s en don’ts voor (aanstaande) vaders, persoonlijke verhalen en natuurlijk handige voedings- en trainingsschema’s.

Fajah Lourens schreef hiervoor de bestsellers Killerbody Dieet en Killerbody 2 Receptenboek. Beide boeken hebben veel mensen geholpen en gemotiveerd om een gezonde levensstijl te krijgen en af te vallen.

  • Klik op de cover voor het inkijkexemplaar?Killerbody 3